Simona Halep ne-a dat emoții în primul tur de la Australian Open, după ce a căzut în finalul primului set. Din fericire, glezna sa a fost ok, însă românca a resimțit dureri la încheietură, care i-a fost de altfel bandajată.
La "Game, Schett și Mats", Wilander a observat că românca a avut probleme la încheietură, dar consideră că, judecând după cum a evoluat aceasta în setul doi, accidentarea nu e în pericol să îi afecteze calitatea jocului.
"Uită-te puțin la încheietura mâinii drepte, a avut probleme. I-a fost bandajată mâna și a putut continua, nu a arătat ca și cum ar simți dureri mari, care să îi afecteze calitatea jocului", a spus Wilander la Game, Schett și Mats, pe Eurosport.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 9 ORE

Simona Halep a căzut la Australian Open

Simona Halep Australian Open | Wilander a lăudat-o pe campioana noastră

Referindu-se la evoluția per-ansamblu a Simonei Halep, Wilander a evidențiat faptul că în setul secund aceasta a ridicat mult nivelul tenisului. Un amănunt îmbucurător, Simo reușind o partidă solidă în fața unei adversare de valoare. Brady este singura care a învins-o în 2020 pe Ashleigh Barty, liderul mondial în circuitul WTA.
"Brady a jucat un tenis excelent, dar Halep s-a descurcat foarte bine. Ea are o problemă de concentrare la începutul fiecărui Grand Slam, dar în setul doi și-a găsit cadența. A fost agresivă și a făcut o partidă bună. E excelent pentru ea să înceapă astfel, cu o victorie în fața unei sportive valoroase, așa cum este Jennifer", a mai spus Wilander.
În turul următor, campioana noastră va juca împotriva lui Harriet Dart, numărul 173 mondial. Britanica a trecut în tie-break-ul decisivului de Misaki Doi.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE