În 2018, brandul de îmbrăcăminte italian a reușit o lovitură de imagine, în condițiile în care a reușit să semneze un contract de sponsorizare cu Sofia Kenin, considerată de atunci o mare stea în devenire.

La aproape doi ani distanță, sportiva din SUA născută la Moscova a cucerit primul său turneu de Grand Slam, iar FILA nu poate decât să se felicite pentru inspirația avută.

Australian Open
Mesajul Sofiei Kenin, în plină pandemie: "Ne vom vedea la meciuri, în timp ce mă susțineți"
27/03/2020 LA 08:52

Cum se întâmplă de obicei, Nike, poate cel mai mare brand de echipament sportiv, a devenit în ultima perioadă extrem de interesată de un parteneriat cu învingătoarea de la Melbourne. Potrivit baseline.tennis.com, sponsorul Simonei Halep a reușit la finalul anului trecut să semneze cu Amanda Anisimova pentru o "mică avere". Concret, conform sursei citate, semifinalista de la Roland Garros 2019 a primit un contract "apropiat de cel al Sharapovei", despre care s-a scris că ar fi câștigat 70 de milioane de dolari în cei 8 ani de când e îmbrăcată de Nike.

Acum, brandul american a devenit foarte interesat și de Kenin, iar din punct de vedere financiar sportiva din SUA ar fi avut doar de câștigat; dar aceasta nu ia în calcul o colaborare, cel puțin pentru moment. Învingătoarea de la Australian Open e cucerită de brandul italian și vrea să îi rămână fidelă mai ales că i s-a promis că va avea posibilitatea să își creeze singură ținutele. La nivel de putere financiară, FILA nu poate concura cu Nike, dar a găsit o metodă inedită de a o ține pe una dintre cele mai în vogă sportive din circuitul WTA alături de brand.

"Modul în care arăt pe teren e foarte important. Toate ținutele pe care producătorul mi le-a creat au fost impresionante și mi-ar plăcea să mă implic și eu în crearea ținutelor. Mi-ar plăcea să fiu fashion designer, voi vedea dacă mă pot descurca în acest domeniu", a explicat Kenin, potrivit forbes.com.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Australian Open
Toni Nadal: "Thiem a făcut o greșeală de neiertat cu Djokovic. O să îl bântuie ani de zile!"
13/02/2020 LA 11:30
Australian Open
Țiriac: "Halep a făcut cadou turneul de la Australian Open pentru două puncte"
07/02/2020 LA 15:06