Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momentul în care fanii au izbucnit în urale. Halep a dezvăluit cu ce echipă ține

Cristian Mihală

Actualizat 14/01/2020 la 15:44 GMT+2

Simona Halep a oferit un moment inedit la finalul partidei cu Ajla Tomljanovic de la Adelaide, câștigat cu 6-4, 7-5. Sportiva noastră a dezvăluit că e o susținătoare a echipei de fotbal australian Port Adelaide, lucru care a adus ovațiile mulțimii.

halep

Credit imagine: Eurosport

Iubită pe orice continent, campioana noastră a câștigat și în 2019 sondajul de popularitate printre jucătoarele din circuitul WTA. Extrem de naturală, Simo impresionează cu sinceritatea sa.
Așa s-a întâmplat și marți, când fără să vrea a generat urale în rândul australienilor din tribune. Totul a plecat de la o remarcă a celui care i-a luat interviu după meci, chiar pe teren.
"Darren are o singură problemă: ține cu echipa de fotbal greșită (n.r. Adelaide Crows). Te-a făcut să ții cu aceeași echipă?", a venit întrebarea reporterului, ca răspuns la discursul Simonei Halep, care a explicat cât de important e să îl aibă alături din nou pe tehnicianul de la Antipozi.
"Sunt o mare susţinătoare a echipei Port Adelaide. Chiar sunt! Nu ştiu regulile, dar sunt o mare susţinătoare a lor. Nu voi susţine niciodată o altă echipă", a spus Halep, moment în care suporterii s-au manifestat exuberant, semn că Port Adelaide e o formație mult mai iubită decât cea susținută de Darren.
Halep le-a ținut înainte de meci un discurs jucătorilor de la Port Adelaide, care au primit-o ca pe o mare vedetă.

Turneul de la Adelaide, special pentru Halep

Primul turneu din 2020 în formula cu Darren antrenor are o însemnătate aparte, Cahill fiind născut chiar în Adelaide.
"Să joc aici, în orașul lui natal este foarte frumos şi vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit şi mă faceţi să mă simt aici ca la a doua mea casă", a mai declarat Halep, pe teren.
Simo își așteaptă adversara din sferturile de finală. Acolo o va întâlni pe învingătoarea din disputa Sabalenka - Pera, într-o partidă în care sportiva de Belarus e mare favorită.
Turneul de la Adelaide e unul de acomodare cu Australia, marele obiectiv al Simonei Halep fiind Australian Open, care va fi transmis în direct de Eurosport și Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo