La inițiativa Mirei, sora sa care de asemenea joacă tenis, familia Osaka a mers într-o vacanță în Bahamas. Acolo, Naomi a trecut prin momente grele, după ce a ales să practice un sport nautic și a fost prinsă de un curent.
"Mi-am luat prima vacanță din viața mea. Am mers în Bahamas. A fost foarte drăguț până la un punct, mai ales că am fost împreună cu sora mea. Ea a venit cu ideea să facem paddleboarding, ne-a luat curentul și aproape că am murit. Nu am mai făcut niciodată paddleboarding, dar m-a atras ideea, mai ales că era o vreme superbă. Deodată, un curent a apărut și m-am panicat grozav. Vedeam cum casa în care stăteam se tot îndepărta, până a devenit un mic punct, în depărtare. Am încercat să mă liniștesc, dar apa devenise neagră, am înțeles imediat că nu pot înota înapoi atât de mult. Apoi am căzut și m-am speriat și mai rău, pentru că m-am gândit imediat la rechini. Am început să urlu la sora mea: "Dacă mor, e numai din cauza ta!" Am început să plâng, în timp ce Mari se distra copios. Mi-a jucat o farsă și mi-a zis că a văzut un rechin, moment în care am început să țip și mai tare și să plâng. În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, doar sunt aici. M-am urcat înapoi pe placă și am ajuns într-un final la mal. Dar în acele momente am crezut că o să mor și nu voiam să se încheie totul astfel", a mărturisit Osaka pentru siteul oficial al WTA.

Osaka, recuperată înainte de Australian Open

Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49
Osaka a încheiat anul 2019 cu victorii la Toray Pan Pacific și China Open, înainte de a fi obligată să se retragă de la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentări.
Pauza a fost binevenită pentru sportiva niponă, care nu mai are acum dureri la umărul care i-a creat atât de multe probleme. Fostul număr unu mondial se simte "fresh" și e gata să își apere titlul câștigat anul trecut la Australian Open.
"Am o energie pozitivă și sunt foarte bine din punct de vedere psihic, mă simt proaspătă. M-am odihnit, după un sezon epuizant și mi-am încărcat bateriile. M-am și antrenat, dar nu am făcut-o cu o mare presiune, am vrut să îi dau timp organismului să se recupereze", a mai spus Osaka.
Australian Open debutează pe 20 ianuarie, în direct la Eurosport. Turneul va avea acoperire completă și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07