Incendiile de vegetație din Australia au sensibilizat întreaga lume, iar o parte dintre sportivi se unesc pentru a dona bani celor care au avut de suferit în urma acestor tragedii.
Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia și acum este pregătită să dea și ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă.
"Halep și Cornet au planuri unice pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia", notează eurosport.co.uk, care apoi notează: "Românca va dona bani de fiecare dată când țipă la antrenorul său, Darren Cahill. Alți jucători au ales să doneze bani la fiecare as servit, dar serviciul nu e punctul forte al Simonei. O fire temperamentală, românca e cunoscută pentru faptul că gesticulează des către boxa ei, în timpul meciurilor".
Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49

Alize Cornet ajută și ea victimele într-un mod propriu

O altă sportivă care trimite foarte puțini ași, Alize Cornet, a găsit la rândul său o modalitate inedită de a ajuta.
"Aceste incendii din Australia mi-au rupt inima în bucăți. Și, cum a spus și Simona, nu voi putea să strâng prea mulți bani prin serviciul meu. Așadar, voi dona câte 50 de dolari pentru fiecare scurtă câștigătoare pe care o reușesc în Australia. Va fi mult mai eficient, vă asigur", a anunțat franțuzoaica.
De departe cea mai generoasă jucătoare s-a dovedit a fi numărul unu mondial, Ash Barty. Aceasta a anunțat că va dona întregul premiu pe care îl va câștiga în turneul de săptămâna viitoare, de la Brisbane International.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07