Fără a fi cap de serie, Muguruza a ajuns în ultimul act după un start ezitant. A pierdut set în fiecare din primele două meciuri, dar apoi a căpătat încredere, iar jocul său a crescut enorm.
Azi, în semifinala cu Halep, a jucat în unele momente un tenis fenomenal. Știa că trebuie să își asume riscuri pentru a trece de Simona și a etalat un joc de totul sau nimic. De data aceasta i-a ieșit, reușind 10 ași și 39 de lovituri direct câștigătoare. În plus, a fost mult mai lucidă în punctele cheie, echilibrul în partidă fiind unul evident.
"Am luat fiecare meci în parte și sunt foarte fericită să fiu în finală. Dar mai am un meci. Simona a fost în față în ambele seturi, dar nu m-am gândit la asta. Știam cât de greu va fi, am încercat să o iau punct cu punct. La final, am reușit să înving și sunt foarte fericită", a spus Garbine Muguruza la final.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Halep şi Cîrstea, eliminate. Rezultatele zilei
ACUM O ORĂ
Finala de sâmbătă, dintre Garbine Muguruza și Sofia Kenin va avea loc pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 10:00.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 2 ORE
Australian Open
Mesajul postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"
ACUM 3 ORE