După un prim tur în care Brady i-a dat mult de furcă în primul set, Simo a avut parte de o confruntare în care a fost în control total de la un cap la altul. E adevărat, adversarul a fost unul extrem de modest, însă constănțeanca a etalat un joc extrem de solid, tipic pentru o mare campioană.
La finalul partidei, învingătoarea de la Wimbledon a vorbit pe scurt despre partida recent încheiată și despre așteptările pe care le are de la Australian Open 2020.
"A fost puțin periculos, mi-am pierdut concentrarea pe final. Dar și ea a început să joace mult mai bine. Mă bucur că am reușit să joc sub presiune și să câștig. Îmi place să joc cu presiune, dar preferam să termin meciul mai repede", a spus Halep la final.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 12 ORE
Întrebată despre ce ar însemna un al treilea turneu de Grand Slam, după ce a cucerit în trecut Roland Garros și Wimbledon, fosta lideră în circuitul WTA a spus că va lua fiecare meci în parte, fără să își fixeze un obiectiv atât de îndrăzneț.
"Ar fi ceva fantastic să câștig Australian Open, dar sunt încă departe. Mereu mă bucur să revin aici, publicul e mereu minunat", a mai spus sportiva noastră.
În turul următor, Simona Halep va juca, în direct la Eurosport 1, cu învingătoarea din duelul Danielle Collins - Yulia Putintseva.
Jucătoarea din SUA e în mare formă, jucând semifinală la Adelaide, unde a fost învinsă de liderul mondial, Ashleigh Barty, după un tie-break în setul decisiv. Halep și Collins s-au mai întâlnit o singură dată, victoria aparținându-i româncei, la US Open 2014. În ceea ce o privește pe Putintseva, ea și Halep nu s-au mai întâlnit vreodată în circuitul WTA.
Iată o galerie foto cu cele mai frumoase imagini din meci

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 19 ORE