După un start ezitant de meci, sportiva din Constanța și-a calibrat loviturile și a terminat en fanfare o partidă care se anunța extrem de grea. Brady era singura jucătoare care o învinsese anul acesta pe Barty, liderul mondial, astfel că partida se anunța una complicată pentru Halep.
La final, învingătoarea de la Wimbledon a vorbit la cald despre confruntarea recent încheiată.
"A fost un meci dur, am jucat acum câteva luni contra ei și partida a mers în decisiv. Sunt fericită că am trecut de acest meci, ca de obicei mă simt foarte bine să joc în Australia. În al doilea set mi-am găsit ritmul, am reușit să o mișc mai mult, am fost mai puternică, sunt mulțumită", a spus Halep chiar pe teren, la finalul partidei.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43

Interviul Simonei Halep după victoria cu Brady

Simona Halep Australian Open | Accidentarea nu e una gravă

La finalul primului set, Simo a căzut, ulterior având nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, nu au fost probleme mari, dar încheietura i-a fost bandajată.
"În 2018, în primul tur m-am accidentat, a fost la fel. Mă doare puțin încheietura, dar nu mă gândesc la asta. Trebuie să mă recuperez pentru meciul al doilea", a mai spus campioana noastră.
În turul următor, campioana noastră va juca împotriva învingătoarei din partida Misaki Doi - Harriet Dart.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28