După succesul de săptămâna trecută, în fața numărului unu mondial, Ash Barty, în demonstrativul de la Adelaide, Simo a confirmat azi că este în formă și se află într-o bună dispoziție de joc. Deși în debutul setului secund a cedat puțin inițiativa, a avut puterea să revină și să găsească soluții la orice a încercat adversara, una extrem de talentată (a câștigat Wimbledonul la junioare).

Simona Halep, impresionantă: "A alergat după toate mingile"

Jurnaliștii de la siteul oficial al WTA au fost impresionați de modul în care a luptat Simona Halep în setul secund și i-au admirat defensiva și deplasarea. Deși părea în corzi la un moment dat, numărul doi mondial a găsit puterea să se concentreze. Nu s-a lăsat dominată de jocul extrem de riscant al Potapovei și a replicat ca o mare campioană.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25
"Halep, care recent a bifat 7 ani neîntrerupți între primele 10 din lume, a reușit 23 de lovituri câștigătoare, reușind calificarea în turul trei după doar 78 de minute de joc", își încep cei de la WTA analiza meciului campioanei noastre, pentru ca apoi să trateze pe larg ce s-a întâmplat în setul secund: "Potapova a fost extrem de agresivă în manșa a doua și s-a desprins la 3-1, după un break. Dar Halep s-a apărat divin și a reușit lovituri foarte adânci. Simona a alergat după toate mingile și a returnat agresiv, deși s-a aflat de multe ori în poziții dificile. A reușit rebreakul apoi a câștigat pe serviciul adversarei, pentru 5-4, terminând partida cu un serviciu care nu a putut fi returnat de Potapova".
În optimile turneului WTA de 500 de puncte, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei Destanee Aiava - Laura Siegemund, care va avea loc marți.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46