Simona Halep a trecut de Iga Swiatek, în optimi la Melbourne, după ce a revenit de la 0-1 la seturi. Şi-a adjudecat următoarele manşe cu 6-1, 6-4 şi acum e în faţa unui alt duel teribil.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Marţi, în direct la Eurosport, numărul doi mondial o va întâlni pe legendara Serena Williams, cea care visează de aproape 4 ani la recordul all-time al lui Margaret Court (24 de titluri de Grand Slam). Ultimul duel dintre cele două sportive a avut loc la Wimbledon 2019, când Simo a reuşit partida vieţii, câştigând finala cu 6-2, 6-2.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM O ZI

Simona Halep - Serena Williams | Românca e convinsă că sportiva din SUA va arăta la Australian Open diferit de Wimbledon 2019

Chiar şi aşa, campioana noastră nu crede că are un ascendent moral în faţa sportivei din SUA, partida de azi, contra lui Swiatek, arătând cât de diferite pot fi două partide (în toamnă, Iga o elimina pe româncă fără drept de apel de la Roland Garros).
"Nu aştept ca două meciuri să fie la fel. Nu mă gândesc foarte mult la acel meci. A fost pe iarbă, a fost o finală de Grand Slam, a fost cu totul şi cu totul altfel. Aici va fi o altă partidă, suprafaţa diferită, dar am încredere că am şansa mea. Voi lupta pentru ea şi voi încerca să fac ceea ce trebuie pe teren", a spus Halep pentru Eurosport.

Ce şi-a spus Simona Halep pe bancă, după setul pierdut cu Swiatek. Interviu exclusiv

Ulterior după interviul dat Eurosport, Simona Halep a vorbit şi în conferinţa de presă despre Serena, pentru care are un respect enorm.
"Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge", a declarat Simo ulterior, în conferinţa de presă de după victoria în fața polonezei Iga Swiatek.
În urma calificării în faza sferturilor de finală, Simona Halep poate fi recompensată cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11