Eliminată de la Australian Open, turneu pe care îl câștigase anul trecut, Kenin a rămas la Antipozi pentru a participa la Philip Island Trophy. Forma sa nu era cea mai bună și a vrut să aibă cât mai multe meciuri în picioare, astfel încât să revină la nivelul din 2020, când, pe lângă primul Grand Slam din carieră, și-a trecut în CV și o finală la Roland Garros.

Eliminată și de la Philip Island, Kenin a aflat că are apendicită

Sportiva de peste Ocean a fost eliminată și de la acest din urmă turneu, neașteptat, de o reprezentantă a gazdelor, Olivia Gadecki, care, la 18 ani, a primit un wildcard pentru a participa. La scurt timp după meci, Sofia a început să se simtă din ce în ce mai rău și într-un final a ajuns la spital. Apendicele ei se inflamase și a trebuit să fie operată de urgență.
Tennis in the Land
Sorana Cîrstea și Irina Begu, eliminate de la Cleveland! Ambele au pierdut categoric în turul doi
24/08/2022 LA 04:09
Din fericire, Kenin a ajuns la timp la doctor și nu au existat complicații, astfel că în aproximativ 2-3 săptămâni își va putea relua antrenamentele ușoare.
"Salut, prieteni. Vreau să împărtășesc cu voi ce mi s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile. Am mers în cabinetul doctorului turneului, luni, 15 februarie, pentru că mă simțeam rău. Aveam o acută durere în abdomen. Am fost evaluată și trimisă la spital pentru noi investigații. Diagnosticul, după un CT: apendicită acută. A trebuit să fiu operată de urgență, în aceeași zi, la Epworth Hospital Richmond. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de acolo pentru modul în care au avut grijă de mine", a scris Sofia Kenin pe Twitter.
"Fă-te bine, campioano. Îți dorim tot binele în perioada de recuperare", au scris cei care se ocupă de contul de Twitter al Australian Open.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Citi Open
Halep și-a aflat posibilele adversare de la Citi Open! Debut facil pentru Simona la Washington
29/07/2022 LA 17:32
Tenis
Șoc în tenisul mondial! Antrenorul unei campioane de Grand Slam, suspendat pentru trucare de meciuri
27/07/2022 LA 13:18