Având doar 15 ani, Gauff se bucură de o popularitate incredibilă, indiferent de meridian. La Wimbledon 2019, meciurile sale au făcut cea mai bună audiență în Anglia (excepție finala masculină), englezii adoptând-o.
Același lucru se petrece și la Antipozi, unde Gauff e susținută necondiționat. Așa s-a întâmplat în partida din turul întâi, cu Venus Williams, dar lucrurile au devenit foarte asemănătoare cu ce se întâmplă în tribune la meciurile de Fed Cup aseară, cu Sorana Cîrstea.
Românca a condus și a părut la un moment dat că e favorită să câștige, dar fanii au împins-o de la spate pe Gauff. O sportivă de 15 ani care recuperează terenul pierdut a generat un val de entuziasm pe arenă, însăși Cori Gauff declarându-se impresionată de ce s-a întâmplat.
Australian Open
Calculele antrenorului lui Djokovic: Federer nu mai câștigă vreun Grand Slam, marele pericol e Nadal
22/02/2021 LA 06:46
"Dumnezeule, e uimitor! Nu îmi imaginam că voi fi sprijinită atât de mult în Australia... Ați fost alături de mine când eram condusă cu 3-0 și m-ați făcut să cred că pot reveni. Este emoțional pentru că nu credeam că se poate întâmpla asta, atât de mulți oameni să fie alături de mine. Vă mulțumesc! Nu știu de ce mă sprijină atât de mult, dar cred că mă cam plac și aș vrea ca lucrurile să rămână așa", a spus Gauff la Eurosport.
Întrebată ce i-a adus echilibru într-o astfel de atmosferă, Cori Gauff și-a dezvăluit secretul succesului.
"Tot meciul m-am uitat la tata, în tribune. Mi-a spus să lupt, așa că îmi spunea 'haide, copile!'", a mai spus sportiva din SUA.
În turul următor, Cori Gauff va avea o misiune extrem de dificilă, urmând a o întâlni pe învingătoarea de anul trecut, Naomi Osaka.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Uimitor: Djokovic a jucat cu ruptură la Australian Open. Mesaj pentru cei care îl acuză că a mimat
22/02/2021 LA 06:20
Australian Open
Tsitsipas, după eliminarea de la Melbourne: "Medvedev te păcălește des. Azi parcă am jucat cu Isner"
19/02/2021 LA 14:53