Lucrurile în tenisul mondial s-au schimbat enorm în ultimii ani, astfel că în 2018 am avut 3 câștigătoare noi de Grand Slam, pentru ca anul trecut două sportive să câștige în premieră câte un turneu de Mare Șlem.
În acest context, Kenin are șansa ei, chiar dacă pe hârtie va pleca având șansa a doua, cel puțin în fața Simonei Halep, cea mai constantă jucătoare din ultimii 6 ani.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 15 ORE
Totuși, o eventuală finală contra lui Kenin îi va fi mai la îndemână Simonei Halep. Barty e o jucătoare completă, fără multe puncte slabe, și ar fi beneficiat și de sprijinul unui Rod Laver plin.
"E mai bine pentru Simona să joace împotriva Sofiei", a concluzionat Alexandra Dulgheru.
3-1 este scorul întâlnirilor directe Halep - Barty. Simona a întâlnit-o o singură dată pe Kenin, învingând-o cu 6-3, 6-7(5), 6-4. Se întâmpla chiar anul trecut, la Australian Open.
Prin calificarea în prima sa finală de Grand Slam a carierei, Kenin va intra, de luni, în top 10 WTA. Are garantată poziția a 9, iar dacă se va impune în ultimul act, va urca până pe poziția a 7-a WTA. În acest din urmă caz, o va depăși pe Serena Williams și va deveni cel mai bine clasată sportivă din Statele Unite.
Finala feminină de la Australian Open va avea loc sâmbătă, de la ora 10:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00