Getty Images

Suma donată de Halep către victimele incendiilor, după ieșirile de azi la adresa lui Cahill

Suma donată de Halep către victimele incendiilor, după ieșirile de azi la adresa lui Cahill

14/01/2020 la 14:38Actualizare 14/01/2020 la 14:43

Simona Halep și-a făcut calculele și a anunțat că va dona 2000 de dolari pentru ieșirile avute în partida cu Ajla Tomljanovic, câștigată cu 6-4, 7-5, în turul secund de la Adelaide.

"După puțină muncă (ok, mai multă :)) de lămurire cu echipa mea, sunt fericită să vă anunț că voi dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor, după ce i-am făcut viața grea lui Darren Cahil de "doar" 10 ori în timpul meciului din această seară. Nu e un start rău, nu?", a scris marea noastră campioană pe twitter.

Jucătorii de tenis, uniți pentru victimele incendiilor

Incendiile de la Antipozi fac ravagii, zeci de persoane pierzându-și viața, alte aproximativ 1500 rămânând fără adăpost. Jucătorii de tenis, prezenți în Australia pentru startul noului sezon, s-au implicat activ pentru a sprijini victimele.

Astfel, la inițiativa lui Kyrgios, mai mulți jucători și jucătoare, printre care De Minaur sau Karolina Pliskova, au anunțat că vor dona câte 200-250 de dolari pentru fiecare as servit. Simona Halep nu e foarte bună la serviciu, astfel că a găsit un altfel de pariu: va veni și ea cu câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Cahill, antrenorul său. Inspirată de Simo, Alize Cornet, care și ea servește slab, a anunțat că va dona bani pentru fiecare scurtă câștigătoare.

După Adelaide, pentru Halep urmează marea provocare a startului sezonului. Sportiva noastră va fi cap de serie numărul patru la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie. Competiția va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.