Tenis
Australian Open

Suma donată de Halep către victimele incendiilor, după ieșirile de azi la adresa lui Cahill

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
14/01/2020 la 13:38

Simona Halep și-a făcut calculele și a anunțat că va dona 2000 de dolari pentru ieșirile avute în partida cu Ajla Tomljanovic, câștigată cu 6-4, 7-5, în turul secund de la Adelaide.

Campioana noastră a găsit un mod inedit de a ajuta victimele incendiilor din Australia. Dacă cei mai mulți jucători donează o sumă de bani pentru fiecare as servit, Simo a ales o altă variantă. Asta pentru că serviciul o ajută prea puțin și ar fi simțit că nu se impllică suficient de mult în campanie. Astfel, constănțeanca a decis să plătească de fiecare dată când îl enervează în timpul meciurilor pe Cahill câte 200 de dolari. La Adelaide, în prima sa partidă din 2020, Simo a avut 10 ieșiri nervoase.

"După puțină muncă (ok, mai multă :)) de lămurire cu echipa mea, sunt fericită să vă anunț că voi dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor, după ce i-am făcut viața grea lui Darren Cahil de "doar" 10 ori în timpul meciului din această seară. Nu e un start rău, nu?", a scris marea noastră campioană pe twitter.

Australian Open

Mesajul Sofiei Kenin, în plină pandemie: "Ne vom vedea la meciuri, în timp ce mă susțineți"

27/03/2020 LA 08:52

Jucătorii de tenis, uniți pentru victimele incendiilor

Incendiile de la Antipozi fac ravagii, zeci de persoane pierzându-și viața, alte aproximativ 1500 rămânând fără adăpost. Jucătorii de tenis, prezenți în Australia pentru startul noului sezon, s-au implicat activ pentru a sprijini victimele.

Astfel, la inițiativa lui Kyrgios, mai mulți jucători și jucătoare, printre care De Minaur sau Karolina Pliskova, au anunțat că vor dona câte 200-250 de dolari pentru fiecare as servit. Simona Halep nu e foarte bună la serviciu, astfel că a găsit un altfel de pariu: va veni și ea cu câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Cahill, antrenorul său. Inspirată de Simo, Alize Cornet, care și ea servește slab, a anunțat că va dona bani pentru fiecare scurtă câștigătoare.

După Adelaide, pentru Halep urmează marea provocare a startului sezonului. Sportiva noastră va fi cap de serie numărul patru la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie. Competiția va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Australian Open

Toni Nadal: "Thiem a făcut o greșeală de neiertat cu Djokovic. O să îl bântuie ani de zile!"

13/02/2020 LA 11:30
Australian Open

Modul inedit în care actualul sponsor al lui Kenin reușește să o țină pe sportivă alături de brand

10/02/2020 LA 15:23
Subiecte asemănătoare
TenisAustralian Open
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol