Campioana noastră a găsit un mod inedit de a ajuta victimele incendiilor din Australia. Dacă cei mai mulți jucători donează o sumă de bani pentru fiecare as servit, Simo a ales o altă variantă. Asta pentru că serviciul o ajută prea puțin și ar fi simțit că nu se impllică suficient de mult în campanie. Astfel, constănțeanca a decis să plătească de fiecare dată când îl enervează în timpul meciurilor pe Cahill câte 200 de dolari. La Adelaide, în prima sa partidă din 2020, Simo a avut 10 ieșiri nervoase.
"După puțină muncă (ok, mai multă :)) de lămurire cu echipa mea, sunt fericită să vă anunț că voi dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor, după ce i-am făcut viața grea lui Darren Cahil de "doar" 10 ori în timpul meciului din această seară. Nu e un start rău, nu?", a scris marea noastră campioană pe twitter.
Australian Open
Australienii ar fi găsit o minciună în formularul lui Djokovic! Riscă până la 12 luni de închisoare
11/01/2022 LA 05:49

Jucătorii de tenis, uniți pentru victimele incendiilor

Incendiile de la Antipozi fac ravagii, zeci de persoane pierzându-și viața, alte aproximativ 1500 rămânând fără adăpost. Jucătorii de tenis, prezenți în Australia pentru startul noului sezon, s-au implicat activ pentru a sprijini victimele.
Astfel, la inițiativa lui Kyrgios, mai mulți jucători și jucătoare, printre care De Minaur sau Karolina Pliskova, au anunțat că vor dona câte 200-250 de dolari pentru fiecare as servit. Simona Halep nu e foarte bună la serviciu, astfel că a găsit un altfel de pariu: va veni și ea cu câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Cahill, antrenorul său. Inspirată de Simo, Alize Cornet, care și ea servește slab, a anunțat că va dona bani pentru fiecare scurtă câștigătoare.
După Adelaide, pentru Halep urmează marea provocare a startului sezonului. Sportiva noastră va fi cap de serie numărul patru la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie. Competiția va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
BREAKING NEWS | Novak Djokovic anunță că va juca la Australian Open! Ce a declarat liderul mondial
10/01/2022 LA 10:12
Australian Open
Ce șanse are Emma Răducanu la Australian Open? Verdictul lui Mats Wilander
10/01/2022 LA 08:07