După ce Halep a expediat-o cu 6-1, 6-3 pe Kudermetova, în turul trei de la Melbourne, Iga Swiatek a avut şi ea un meci uşor în aceeaşi fază: 6-4, 6-3 cu Fiona Fero.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
După victoria de azi, învingătoarea de la Roland Garros a fost uşor bulversată şi nu ştia sigur dacă o va întâlni pe sportiva noastră în optimi. A fost probabil concentrată pe disputa ei şi nu a avut timp să se informeze ce a făcut Simo. Când Jim Courier i-a certificat că numărul doi mondial îi va ieşi în cale duminică, poloneza s-a repliat şi a avut puterea să glumească.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25
Ambele dispute anterioare dintre cele două s-au disputat pe zgura de la Roland Garros. În 2019, Halep a cedat un singur game (6-1, 6-0), în timp ce anul trecut Iga şi-a luat revanşa (6-1, 6-2).
"Sunt emoţionată, le mulţumesc tuturor susţinătorilor care au stat până atât de târziu", şi-a început Swiatek discursul, pentru ca apoi să fie întrebată de adversara din turul următor: "Este Simona? (n.r. i se confirmă că da). Sper să joc mai mult decât am făcut-o în ultimele două meciuri. Aştept această partidă".

Halep se bazează pe Cahill pentru duelul cu Swiatek de la Australian Open

Într-un interviu pentru Eurosport, Simona Halep a prefaţat şi ea eventuala dispută cu Swiatek. La acel moment, partida polonezei abia începuse, astfel că românca a vorbit la condiţional despre duel.
"Nu m-am gândit cum o să joc cu Swiatek pentru că nu știam dacă o să câștig. În plus, depinde și de meciul ei dacă o să câștige sau nu, dar va fi un meci dificil pentru că a fost cumva foarte puternică la Roland Garros și meciul s-a desfășurat rapid, nu am prea simțit mare lucru, dar eu sper că voi fi mult mai bine în meciul acesta și o să vorbesc cu echipa ca să văd ce pot face mai bine, să stau în meci mult mai bine și de ce nu să câștig. Am încredere, mă simt mult mai bine față de meciul anterior, sunt încrezătoare, sunt veselă și sper să dau tot ce am mai bun ca să câștig", a spus marea noastră campioană.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46