Simo a avut un turneu fantastic la Melbourne, până în semifinale fiind singura jucătoare care nu a pierdut set. În penultimul act, românca a pierdut în fața unei Muguruza în zi de grație, scor 6-7, 5-7.
Dar Halep a fost mult mai aproape de victorie în disputa cu iberica decât lasă să se vadă scorul. Cel puțin asta crede Țiriac, care și la peste o săptămână distanță e supărat pe faptul că Simo nu a știut să gestioneze mai bine momentele bune din setul doi. În actul secund, Halep a reuşit să rupă echilibrul şi s-a desprins la 4-2, apoi a avut 5-3, dar nu a reuşit să fructifice acest avantaj. În gameul nouă s-a jucat tot meciul, este de părere fostul mare jucător, care e convins că, dacă împingea partida în decisiv, reprezentanta noastră ar fi câștigat turneul. Muguruza nu ar mai fi făcut față în setul trei, fiind mult sub compatrioata noastră din punct de vedere fizic. Apoi, în finală, Kenin ar fi reprezentat o "pradă ușoară", în condițiile în care Halep i-ar fi pregătit o cu totul altă partitură decât cea interpretată de Barty.
"Halep a făcut cadou turneul de la Australian Open pentru două puncte. Cu alea două puncte, câștiga meciul și în finală nu cred că putea să piardă cu fata aia, dar ea e acolo competitivă pentru orice titlu, oriunde. Asta e treaba cu Halep", a spus Țiriac pentru ProSport.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Jocurile Olimpice, marele vis al Simonei Halep

România joacă în acest weekend în Fed Cup, contra Rusiei, dar Simona Halep nu e prezentă, alegând să își ia o pauză înainte de turneele de la Dubai, Doha, Indian Wells și Miami.
Simo va avea însă șansa să lupte pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care reprezintă marele său obiectiv al sezonului.
"Există limite în toate treburile. Mai sunt două sau trei jucatoare, mai avansate în clasament, decât cele care vor juca la FED Cup anul acesta, dar au alte priorități. Simona Halep are Olimpiada în față, în spate și în lateral. Ăsta e visul ei!", a adăugat Țiriac.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02