Într-o zi în care britanicii au pierdut pe linie, Harriet Dart a fost surpriza plăcută, reușind o victorie mare în fața lui Misaki Doi, după o confruntare palpitantă.
Acum, pentru englezoaica de pe locul 173 mondial lucrurile se complică, în față urmând să îi stea cea mai bună jucătoare din ultimii 5 ani, Simona Halep. Învingătoarea de la Wimbledon este o mare provocare pentru Harriet, după cum britanica a dezvăluit la microfonul Eurosport.
"Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine s-o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat în primul tur. Simona e o campioană incredibilă, mă așteaptă un meci greu. Va fi o altă oportunitate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul", a spus Harriet Dart la Eurosport.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 2 ORE
Simona Halep și Harriet Dart vor intra pe teren joi dimineață, de la ora 10.00, meciul lor fiind primul din sesiunea de seară de pe arena Rod Laver. Înaintea acestui meci se va disputa pe RLA meciul dintre Zverev și Gerasimov. Dacă va trece de Dart, Simona o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Danielle Collins și Yulia Putintseva.
O cunosc, dar nu am jucat contra ei și nu am văzut-o jucând live. Știu că e o oponentă dură, de valoare, dar nu vreau să vorbesc acum despre meciul următor. Abia am terminat o partidă dificilă, vreau să îmi iau o seară de relaxare și mâine dimineață voi vorbi cu echipa mea despre următoarea oponentă | Halep, despre Harriet Dart.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 4 ORE
Australian Open
Mesajul postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"
ACUM 5 ORE