La doar 15 ani, Gauff continuă să uimească. După optimea de la Wimbledon, sportiva de peste ocean a reușit să ajungă în aceeași fază și la Australian Open, după ce a trecut de deținătoarea titlului, Naomi Osaka.
În direct la Eurosport, Wilander a analizat disputa și a explicat de ce sportivelor de top le e tot mai dificil să evolueze împotriva lui Cori. Marele campion suedez a lăsat de înțeles că doar Halep e favorită clar într-un duel cu Gauff, pentru că are un stil asemănător. În rest, Cori evoluează cu o regularitate care le incomodează vădit pe adversare. La acest lucru se adaugă și presiunea imensă de a nu pierde contra unei adolescente.
"Halep are spirit de luptă și ține mingea mai mult în teren. Osaka nu a reușit asta contra lui Gauff, a cedat. S-a lăsat intimidată. De altfel, cred că vârsta lui Cori devine foarte incomodă pentru toate adversarele. Pentru că se gândesc că există o șansă bună să piardă în fața unei adversare de 15 ani și acest lucru le consumă", a spus Wilander la Eurosport.
Australian Open
Calculele antrenorului lui Djokovic: Federer nu mai câștigă vreun Grand Slam, marele pericol e Nadal
22/02/2021 LA 06:46

Osaka: "O iubesc pe Cori, dar nu îmi place că am pierdut"

Extrem de fair-play, Osaka a admis că Gauff a fost mai bună, asta în condițiile în care jocul niponei a scârțâit serios, adunând peste 30 de greșeli neforțate. Naomi nu a putut să își ascundă, totuși, dezamăgirea provocată de rezultat.
"O iubesc pe Cori, dar nu îmi place că am pierdut contra ei. Îmi pare rău pentru întreaga mea echipă, am venit aici să câștigăm titlul. Am depus o muncă enormă, dar nu am fost în stare să joc așa cum ar fi trebuit", a spus Osaka, după înfrângere.
În turul următor, Cori Gauff va juca împotriva învingătoarei din disputa Zhang - Kenin.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Uimitor: Djokovic a jucat cu ruptură la Australian Open. Mesaj pentru cei care îl acuză că a mimat
22/02/2021 LA 06:20
Australian Open
Tsitsipas, după eliminarea de la Melbourne: "Medvedev te păcălește des. Azi parcă am jucat cu Isner"
19/02/2021 LA 14:53