Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Australian Open, într-un meci transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport, după ce l-a învins în 3 seturi pe Michael Mmoh, scor 6-1, 6-4, 6-2.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Deși n-a avut emoții împotriva adversarului său, clasat pe locul 177 ATP, Nadal a avut câteva probleme cu o femeie din tribune. În setul al doilea, la scorul de 5-4 pentru spaniol, aceasta a început să-l grăbească în momentul serviciului și chiar i-a arătat semne obscene.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39
Gestul femeii respective l-a lăsat fără reacție pe Nadal preț de câteva secunde, pentru ca apoi să bufneasă în râs. Complet surprins de jignirile primite din public, ibericul a întrebat: "Mie îmi arăți?".
Femeia nu s-a oprit acolo și a continuat să-l încurce pe Nadal cu vorbe din public, până când anagajații de la securitate au scos-o în afara arenei.

O femeie i-a arătat semne obscene lui Nadal, în timpul meciului cu Mmoh. Reacţia lui Rafa

Australian Open | Ce a spus Nadal despre femeia care i-a arătat semne obscene în timpul meciului

La flash-interviul de la finalul meciului, Nadal a fost întrebat dacă o cunoaște pe femeia din tribune, iar numărul 2 mondial a răspuns ferm:
"Nu! Și vă spun sincer, nici nu vreau s-o cunosc!"
"Poate a băut prea mult gin sau tequila. Nu știu. A fost o situație ciudată. Tind să cred că există oameni pentru orice în lumea asta. Eu m-am amuzat. Serios, cineva mi-a arătat semne obscene... nici nu știu motivul. Am fost surprins, dar în același timp mă gândeam: săraca femeie", a mai spus Nadal.
Mats Wilander, expertul Eurosport, a comentat și el pe marginea incidentului inedit de la Melbourne:
"Mie nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Dar îmi aduc aminte de Todd Martin, el a avut parte de un episod similar cu cel al lui Rafa de azi", a spus Mats Wilander, în cubul Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57