Cu un singur meci pierdut în 2020, Barty avea încă de la startul turneului un singur scop: să își depășească cea mai bună performanță de la Melbourne, sfertul de finală de la ediția anterioară.
După meciul de astăzi, Barty i-a transmis un mesaj minunat Petrei Kvitova, demonstrând încă o dată că fair-play-ul și prietenia din afara terenului primează în tenis:
"Mereu scoți din mine tot ce este mai bun. Îți mulțumesc, Petra, pentru un nou meci extraordinar.", a scris Barty pe contul de Twitter.
Tenis
Ashleigh Barty, prima reacție despre Simona Halep, după cazul de dopaj! "Am vorbit cu ea"
08/11/2022 LA 07:52

Barty a egalat o performanță veche de 36 de ani

Meciul s-a disputat la un nivel fantastic, mai ales în primul set, decis la tie-break. Fiecare jucătoare a dat senzația, pe rând, că e în control, dar în cele din urmă favorita tribunelor s-a impus, după ce a salvat o minge de set.
În manșa secundă, Kvitova a acuzat șocul, iar Ashleigh s-a desprins imediat la 4-0. În ciuda faptului că sportiva din Cehia a avut o tresărire de orgoliu, servind pentru 3-4, în cele din urmă Barty a fost mult mai lucidă pe final și a câștigat.
Grație succesului din această noapte, Barty a devinit prima jucătoare din Australia care joacă semifinală la Melbourne, după peformanța lui Wendy Turnbull din 1984.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Ash Barty, noi dezvăluiri despre retragere! Când a simțit cu adevărat că trebuie să spună stop
28/10/2022 LA 17:09
Guadalajara Open Akron
Motivul ciudat pentru care a fost amânat un meci la Guadalajara! Kvitova: "N-am mai văzut așa ceva"
18/10/2022 LA 14:03