După interviul acordat pe teren, Halep s-a dus către o cameră să acorde un autograf, un obicei bine sedimentat la turneele de tenis. Numai că în loc să se semneze, Halep a ales să transmită un mesaj inediat.
”Zâmbiți!”, a scris românaca, alături de o față zâmbitoare. WTA a postat acest moment pe contul oficial de Twitter cu mesajul: ”Simona Halep ne amintește să zâmbim!”.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Halep, după calificarea în turul 3 de la Australian Open: "A fost periculos"

La finalul partidei, învingătoarea de la Wimbledon a vorbit pe scurt despre partida recent încheiată și despre așteptările pe care le are de la Australian Open 2020.
"A fost puțin periculos, mi-am pierdut concentrarea pe final. Dar și ea a început să joace mult mai bine. Mă bucur că am reușit să joc sub presiune și să câștig. Îmi place să joc cu presiune, dar preferam să termin meciul mai repede", a spus Halep la final.
Întrebată despre ce ar însemna un al treilea turneu de Grand Slam, după ce a cucerit în trecut Roland Garros și Wimbledon, fosta lideră în circuitul WTA a spus că va lua fiecare meci în parte, fără să își fixeze un obiectiv atât de îndrăzneț.
"Ar fi ceva fantastic să câștig Australian Open, dar sunt încă departe. Mereu mă bucur să revin aici, publicul e mereu minunat", a mai spus sportiva noastră.

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57