"Simona a început să se grăbească, a părut puțin agitată. Nu e numai vina ei pentru ce s-a întâmplat în setul doi. E normal la 5-1 în setul doi să îți spui: "Am câștigat meciul ăsta, am set și 5-1, am jucat foarte bine". Îți pierzi puțin concentrarea, dar acest lucru te poate costa. Din fericire pentru ea, a reușit să închidă în cele din urmă meciul în două seturi", a declarat Wilander la Eurosport.
"Nu văd neapărat îmbunătățiri în jocul ei, dar există o agresivitate mai mare. Semnalele sunt pozitive. Noi o vedem pe ea mereu la nivel înalt și ne miră când greșește. Dar eu cred că e pregătită să facă pasul pentru a crește ca jucătoare. Darren Cahill o ajută mult din punct de vedere moral, știe cum să o ridice. E unul dintre cei mai buni antrenori din lume, iar Simona se bucură să îl aibă alături. E un parteneriat excelent", a adăugat el.
Iată o galerie foto cu cele mai frumoase imagini din partidă
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul trei de la Australian Open, după ce a trecut clar de Harriet Dart, scor 6-2, 6-4.
După un prim tur în care Brady i-a dat mult de furcă în primul set, Simo a avut parte de o confruntare în care a fost în control total de la un cap la altul. E adevărat, adversarul a fost unul extrem de modest, însă constănțeanca a etalat un joc extrem de solid, tipic pentru o mare campioană.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57