Federer a salvat 7 mingi de meci și a reușit, în cele din urmă, să se impună în duelul de la Melbourne.
Înaintea partidei cu Sandgren, Roger Federer a oferit un moment minunat, asemănător cu cel al lui Rafael Nadal, din urmă cu câteva zile. Pe tunelul spre teren, Federer s-a oprit să vorbească cu o fetiță care avea piciorul în ghips. Elvețianul i-a urat micuței fane să-și revină repede, apoi i-a dat un autograf pe ghips.
Australian Open
"Ești surprins că nu joci cu Zverev în sferturi?" Răspunsul neașteptat oferit de Nadal la Melbourne
ACUM 20 ORE

Nadal, gest superb după ce a lovit, fără să vrea, o fetiță

Nadal a oferit un moment la fel de frumos săptămâna trecută, după ce l-a învins pe Federico Delbonis. În setul trei, spaniolul a executat un forehand în lung de linie, doar că nu a controlat bine lovitura, care s-a dus mult afară. Mingea a lovit capul unui copil de mingi, spre dezamăgirea lui Rafa.
Imediat, Nadal a întrerupt meciul, a mers să vadă dacă fetița este bine și a pupat-o, pentru a-și cere scuze. Mai mult, la final ibericul i-a dat acesteia bandana sa, într-un nou moment în care a arătat cât de mult regretă incidentul.

Nadal a lovit, fără să vrea, o fetiță

"Mi-am făcut griji pentru că am lovit-o direct în cap. M-am speriat, a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente pe care le-am trăit pe teren. Mă bucur că este bine și că este curajoasă.", a spus Rafa la final.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
IERI LA 10:42
Australian Open
VIDEO | Rafael Nadal, despre tiebreak-ul care nu se mai termina: "Totul a fost o nebunie"
IERI LA 09:25