Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep a transmis un mesaj emoționant la plecarea din Australia: "Anul viitor revin mai puternică"

Ion Alexandru

Actualizat 31/01/2020 la 06:47 GMT+2

A luptat, a sperat, dar s-a oprit în semifinale la Australian Open. Simona Halep a părăsit turneul de la Melbourne după înfrângerea în fața lui Garbine Muguruza și a ținut să le mulțumească australienilor pentru susținere.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Australia este țara în care Simona Halep se simte foarte bine, dar nici în acest an nu a reușit să se impună pe terenul unde antrenorul ei Darren Cahill își dorește cel mai mult. Fără set pierdut până în semifinale la Australian Open 2020, Halep a cedat cu 6-7, 5-7 în fața lui Garbine Muguruza la Melbourne, dar nu se lasă. Mesajul noului număr 2 mondial, la plecarea din Australia, a fost impresionat.
Această înfrângere a durut foarte mult și încă doare, dar dacă am învățat ceva în cariera mea este că lecțiile pe care le iei din cele mai grele înfrângeri sunt motivul pentru care reușești cele mai mari victorii. Deci, mi-am învățat această nouă lecție și merg mai departe. Mulțumesc acestei țări minunate, care mi-a devenit casă în ultima lună, dar și oamenilor de aici care m-au susținut cu pasiune. Abia aștept să revin anul viitor!
Halep

Două săptămâni de pauză

Simona Halep va reveni de luni pe locul doi în clasamentul WTA și după două săptămâni de pauză va juca la Dubai și Doha. Halep s-a pregătit în extrasezon în zona Golfului și va juca începând din 17 februarie la turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală câștigată în fața Karolinei Pliskova. Mai apoi, românca va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
Australian Open 2020 | Novak Djokovic
Finalele de la Australian Open 2020, Kenin - Muguruza (sâmbătă, ora 10.30) și Djokovic - Thiem/Zverev (duminică, oar 10.30) vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, Eurosport 1 HD și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo