La microfonul Eurosport, Simona a recunoscut că a fost un meci foarte greu, în care a încercat să lupte pentru fiecare punct:
"Am crezut că va fi greu, așa cum e fiecare meci aici, dar am reușit să mă simt bine pe teren. Am reușit să mă lupt pentru fiecare punct în primul set, când ea a avut mingi de manșă. Apoi, am fost mai agresivă și am reușit să o împing pe linia de fund.", a spus Simona Halep după victoria în fața lui Brady.
Întrebată de Alex Corretja despre viitoarea sa adversară de la Melbourne, Simona a răspuns, amuzată, că nu mai știe cu cineva va juca:
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
"M-am uitat pe tablou, dar am uitat. Nu am nicio idee cu cine o să joc în runda următoare.", a mai spus Halep, râzând cu poftă.
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2757937.jpg

Simona Halep, victorie în primul tur la Melbourne

După un start ezitant de meci, sportiva din Constanța și-a calibrat loviturile și a terminat en fanfare o partidă care se anunța extrem de grea. Brady era singura jucătoare care o învinsese anul acesta pe Barty, liderul mondial, astfel că partida se anunța una complicată pentru Halep.
În turul următor, campioana noastră va juca împotriva învingătoarei din partida Misaki Doi - Harriet Dart.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45