Partidele ar fi trebui să înceapă la ora locală 12:00 însă s-a decis amânarea cu o oră a disputelor. După încă două ore de amânare, toate meciurile au fost suspendate, printre ele și Laura Ioana Paar - Irina Bara și Patricia Țig - Leylah Fernandez.
Peste 100.000 de kilometri pătraţi de vegetaţie au ars în mai multe zone ale Australiei. Cel puţin 28 de oameni au murit pe întreg teritoriul australian de la izbucnirea incendiilor, iar mii de persoane şi-au pierdut locuinţele.
Corespondentul BBC la Melbourne, Russel Fuller, povestește despre experiența de acolo: ”Aterizarea la Melbourne miercuri dimineața a fost o experiență sumbră. Precum o zi de toamnă cu ceață, soarele era complet acoperit de fumul de la incendii”.
https://i.eurosport.com/2020/01/14/2752733.jpg
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Jakupovic s-a prăbușit pe teren din cauza calității aerului

Luni, Dalila Kajupovic a abandonat partida din calificările Australian Open după ce s-a prăbușit pe teren în urma unei crize de tuse.
Jakupovic a fost nevoită să se retragă din meciul său de calificare după ce a suferit o criză de tuse. Organizatorii turneului au aprobat organizarea meciului după ce partidele zilei fuseseră amânate pentru o oră din cauza fumului care a acoperit Melbourne marți.
Jakupovic, care încerca să se califice pe tabloul principal, câștigase primul set al partidei cu Stefanie Voegele din Elveția, a căzut în genunchi pe teren. Având dificultate în a respira, numărul 180 mondial s-a retras.
Elena Svitolina a criticat și ea organizatorii pe contul ei oficial de Twitter, unde a postat o fotografie în care calitatea aerului nu era cea corespunzătore: ”De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău ca să luăm măsuri?”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57