Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciurile din calificările Australian Open, amânate și apoi suspendate din cauza calității aerului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/01/2020 la 09:23 GMT+2

Meciurile din calificările de la Australian Open au început cu o oră întârziere însă ulterior toate partidele au fost suspendate din cauza calității slabe a aerului.

AO

Credit imagine: Getty Images

Partidele ar fi trebui să înceapă la ora locală 12:00 însă s-a decis amânarea cu o oră a disputelor. După încă două ore de amânare, toate meciurile au fost suspendate, printre ele și Laura Ioana Paar - Irina Bara și Patricia Țig - Leylah Fernandez.
Peste 100.000 de kilometri pătraţi de vegetaţie au ars în mai multe zone ale Australiei. Cel puţin 28 de oameni au murit pe întreg teritoriul australian de la izbucnirea incendiilor, iar mii de persoane şi-au pierdut locuinţele.
Corespondentul BBC la Melbourne, Russel Fuller, povestește despre experiența de acolo: ”Aterizarea la Melbourne miercuri dimineața a fost o experiență sumbră. Precum o zi de toamnă cu ceață, soarele era complet acoperit de fumul de la incendii”.
Australian Open Quaalification - Jakupovic retires after suffering breathing difficulties

Jakupovic s-a prăbușit pe teren din cauza calității aerului

Luni, Dalila Kajupovic a abandonat partida din calificările Australian Open după ce s-a prăbușit pe teren în urma unei crize de tuse.
Jakupovic a fost nevoită să se retragă din meciul său de calificare după ce a suferit o criză de tuse. Organizatorii turneului au aprobat organizarea meciului după ce partidele zilei fuseseră amânate pentru o oră din cauza fumului care a acoperit Melbourne marți.
Jakupovic, care încerca să se califice pe tabloul principal, câștigase primul set al partidei cu Stefanie Voegele din Elveția, a căzut în genunchi pe teren. Având dificultate în a respira, numărul 180 mondial s-a retras.
Elena Svitolina a criticat și ea organizatorii pe contul ei oficial de Twitter, unde a postat o fotografie în care calitatea aerului nu era cea corespunzătore: ”De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău ca să luăm măsuri?”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo