Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Navratilova are încredere în Simona Halep, înainte de Australian Open. Ce a spus fosta mare sportivă

Cosmin Cioboata

Publicat 16/01/2020 la 22:14 GMT+2

Simona Halep a cedat în fața Arynei Sabalenka în "sferturile" turneului de la Adelaide. În ciuda înfrângerii suferite la prima competiție din 2020, Martina Navratilova are încredere că jucătoarea româncă va arăta cu totul altfel la Australian Open.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

De 3 ori câștigătoare la Australian Open, Navratilova este de părere că Simona se poate impune și pe suprefețe mai rapide, la fel cum a demonstrat-o la Wimbledon, în 2019:
"Ţineţi un ochi şi pe Simona Halep. Nu este o jucătoare care să lovească atât de puternic, dar cred că a arătat prin victoria de la Wimbledon că poate câştiga şi pe suprafeţe mai rapide.", a spus Martina Navratilova.
Cea mai bună performanță a Simonei Halep la primul Grand Slam al anului a avut loc în 2018. Atunci, sportiva de 28 de ani pierdea dramatic în finală, împotriva lui Caroline Wozniacki (6-7, 6-3, 4-6).
Simona Halep

Halep, optimistă înainte de Australian Open

Simona Halep este încrezătoare înainte de startul primul Grand Slam al anului. Semifinalistă în 2018 la Australian Open, Halep va da piept în runda inaugurală cu jucătoarea aflată pe locul 49 în clasamentul WTA, Jennifer Brady.
În ciuda înfrângerii de la Adelaide, din partida cu Sabalenka, sportiva noastră nu își face probleme: mereu debutul în noul sezon a fost complicat.
A doua favorită la Adelaide, Simona a pierdut fără drept de apel în sferturi, scor 4-6, 2-6. Acum, învingătoarea de la Wimbledon își canalizează toate energiile pentru Australian Open, unde speră să arate un alt tenis.
"Sunt bine. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, este început de an și eu niciodată nu joc prea bine în perioada asta, așa că vreau să intru în ritm și să văd ce pot face pentru a-mi perfecționa jocul, să devin din ce în ce mai bună.", a spus Simona Halep după eliminarea de la Adelaide.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo