Campionul en-titre de la Australian Open și-a asigurat calificarea în sferturile de finală de la Australian Open prin victoria cu numărul 300 de la Grand Slam-uri deși a intrat în meciul cu Milos Raonic accidentat.
Novak Djokovic va juca în sferturile de finală de la Australian Open cu al șaselea favorit Alexander Zverev, cel care și-a continuat forma excelentă de la turneu printr-o victorie clară împotriva lui Dusan Lajovic.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39
Accidentarea lui Djokovic a stârnit o dezbatere în lumea tenisului iar antrenorul Patrick Mouratoglou a sugerat că sârbul are un istoric de a ”se preface să renunțe” la meciuri. Astfel, Djokovic a fost întrebat despre felul în care este perceput de public și media.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg

Novak Djokovic a vorbit despre percepția publicului asupra sa

”Nimeni din presă nu îmi poate înfrânge spiritul, pentru că legătura mea cu propriul suflet și conștiință este mai adâncă decât orice știre este scrisă despre mine sau orice critică din partea publicului”, a declarat Djokovic.
”Știu cine sunt, ce sunt, unde sunt, unde am fost și unde merg - sunt mândru să spun asta”, a precizat sârbul.
Am capacitatea să fiu recunoscător, pot să ridic mâna și să recunosc când am făcut o greșeală, dar greșelile mele sunt iertate mai greu de public în comparație cu alți jucători și alte staruri din sport.
”Adevărul este că m-am resemnat cu asta. Nu pot să spun că nu mă afectează uneori - bineînțeles că o nedreptate mă afectează”, a completat Nole.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57