Campioana en-titre de la Australian Open a pierdut surprinzător pe Rod Laver Arena în fața americancei de doar 15 ani, Cori Gauff. Japoneza a făcut 30 de erori neforțate și nu a mai putut găsi calea spre victorie la Melbourne. După meciul pierdut în două seturi (6-3, 6-4), Osaka s-a declarat extrem de afectată de această înfrângere.
Am o problemă cu vârsta. Nu îmi place să pierd în fața adversarilor mai interi decât mine și iau asta foarte personal. A fost una din acele zile în care nu mi-a ieșit nimic
Osaka a continuat: ”Nu am avut mentalitatea de campion pentru a găsi o cale către victorie. Este greu. Pur și simplu nu vrei să pierzi în fața unei jucătoare de 15 ani. A venit ca un duș rece pentru mine. Ea a meritat să câștige. Dar trebuie să joc mai bine, să mă antrenez mai intens. Am fost copleșită și nu știu ce să fac în astfel de situații”.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Naomi Osaka: ”Mai mult de muncit”

It’s difficult for the defending champion to digest her loss. 12 months ago she extended her Grand Slam match-winning streak to 14. Simultaneously, the Asian face of tennis turned, Naomi Osaka World Number one. After failing to defend the 2000 points of her of last year from Melbourne’s win, Osaka will be ranked number nine in the world.
Pentru Osaka, această înfrângere a fost greu de digerat. Acum un an și-a extins seria de victorii la Grand Slam-uri la 14. Simultan, atunci ajungea pe primul loc în lume. Însă după eliminarea de anul acesta, Naomi Osaka și-a pierdut cele 2000 de puncte și va ajunge pe locul nouă în clasament.
”Nu am încă acea mentalitate de campion, ca cineva care poate face față și când nu joacă la 100%. Mereu mi-am dorit să fiu așa, dar mai am mult de muncit”, a afirmat Osaka.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57