În urma acestor două eliminări, ziariștii de la Daily Mail au fost ironici la adresa Federației engleze de tenis, care are un buget de 40 de milioane de lire sterline (47,4 milioane de euro) pe an, dar care nu se ridică, din punctul de vedere al performanțelor, la nivelul țărilor România sau Serbia, care au mult mai puțini bani puși la dispoziție.
"La cele două meciuri (n.red. - ale jucătoarelor Harriet Dart și Heather Watson) au asistat membri ai Asociației de tenis, dintre care cinci au fost la partida jucată de Harriet Dart (n.red. - contra Simonei Halep).
Când vine vorba despre trimiterea unui număr mare de oficiali, antrenori și instructori la evenimente noi suntem, cu siguranță, pe primul loc în lume.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Slideshow

Simona Halep vs Harriet Dart turul 2 la Australian Open

11 imagini

România și Serbia nu au nicio șansă la acest capitol, dar, ceea ce este amuzant, este că aceste țări reușesc să producă mereu jucători de top spre deosebire de Marea Britanie", au scris jurnaliștii de la Daily Mail.
Simona Halep (nr. 3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, 23 ianuarie, după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart (nr. 173 WTA), scor 6-2, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne, iar în faza următoare o va avea ca adversară pe Yulia Putintseva (nr. 38 WTA, 25 de ani).
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57