Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa internațională, fermecată de evoluția lui Halep. Reacțiile minunate ale site-ului WTA

Cosmin Cioboata

Publicat 21/01/2020 la 12:09 GMT+2

Simona Halep Australian Open | Simona Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open. În direct la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, campioana noastră a trecut de Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1.

simona halep Ao 2020

Credit imagine: Getty Images

După partida de la Melbourne, presa internațională a vorbit la superlativ despre performanța Simonei, care a trecut cu bine peste căzătura din debutul duelului:
"Simona Halep, pur și simplu superbă! Numărul 4 WTA a trecut în turul 2 la Australian Open, după o victorie cu 2-0, (7-6(5), 6-1) în fața americancei Jennifer Brady.", a fost mesajul postat de WTA pe contul de Twitter.
"Simona Halep a trecut peste un start de partidă dificil și a învins-o pe Jennifer Brady. Primul set a fost excepțional. Simona a salvat trei mingi de set și a reușit să se impună în tie-break, reușind să se desprindă de la scorul de 4-4. Halep a căzut în mijlocul unui schimb la începutul meciului, dar și-a revenit repede după ce a primit îngrijiri medicale.", au spui cei de la WTA Insider.
simona halep Ao 2020

Australian Open | Reacția Simonei Halep după victoria cu Brady

Simona Halep s-a declarat fericită de primul meci de la Australian Open, câștigat împotriva sportivei din America:
"A fost un meci dur, am jucat acum câteva luni contra ei și partida a mers în decisiv. Sunt fericită că am trecut de acest meci, ca de obicei mă simt foarte bine să joc în Australia. În al doilea set mi-am găsit ritmul, am reușit să o mișc mai mult, am fost mai puternică, sunt mulțumită.", a spus Halep chiar pe teren, la finalul partidei.
În turul următor, campioana noastră va juca împotriva învingătoarei din partida Misaki Doi - Harriet Dart.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo