Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Farah, numărul 1 mondial la dublu, a fost depistat pozitiv și nu va participa la AO

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/01/2020 la 07:35 GMT+2

Jucătorul columbian Robert Farah, numărul 1 mondial la dublu alături de Juan Sebastian Cabal, a fost depistat pozitiv și nu va participa la Australian Open.

Robert Farah

Credit imagine: Getty Images

Federația Internațională de Tenis a informat pe contul oficial de Twitter că Farah a fost supus unui test anti-toping pe 17 octombrie 2019 și a fost depistat pozitiv pentru Boldenon. Drept urmare, columbianul a fost suspendat provizoriu.
Jucătorul de32 de ani, câştigător alături de Juan Sebastian Cabal în 2019 la Wimbledon şi US Open, a atribuit acest test pozitiv consumului de carne columbiană contaminată cu această substanţă, folosită adeseori pentru stimularea creşterii, dar interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (WADA).
Jucătorul de 32 de ani, care a câștigat anul trecut la dublu Wimbledon și US Open, a dat vina pe carnea columbiană pe care a consumat-o, aceasta fiind contiminată cu acea substanță, care este folosită pentru stimularea creșterii.
ATP Washington - Highlights : Cabal/Farah v Kyrgios/Tsitsipas
"Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) m-a informat de prezenţa substanţei boldenon (un anabolizant) la un test din 17 octombrie 2019 la Cali", a anunţat Farah, care anunțase anterior că nu va participa la Australian Open din motive personale.
"Sunt sigur că acest lucru a generat rezultatele testului", a declarat Farah, făcând referire la carnea columbiană, care a fost controlat negativ la Shanghai cu două săptămâni înainte, dar şi la celelalte 15 controale inopinate din 2019.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo