Tenis
Australian Open

Românul Nicholas David Ionel s-a calificat în finala probei de dublu a juniorilor la Australian Open

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Nicholas David Ionel

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
30/01/2020 la 15:45

Nicholas David Ionel este la a doua semifinală de Grand Slam în proba de dublu la juniori.

Perechea formată din românul Nicholas David Ionel (17 ani) și austriacul Leandro Riedi (18 ani) s-a calificat în finala probei de dublu a juniorilor la turneul de Grand Slam Australian Open, ediția 2020.

Cei doi, favoriții numărul 5 ai competiției, s-au impus în fața cuplului elvețian Jerome Kym și Dominic Stephan Stricker. Joi, 30 ianuarie, Nicholas David Ionel și Leandro Riedi au învins în două seturi, 7-5, 6-4, după o oră și șapte minute de joc.

Australian Open

Australian Open : Novak Djokovic - cele mai spectaculoase puncte din 2020

05/02/2020 LA 17:40

În finală, Nicholas David Ionel și Leandro Riedi se vor întâlni cu perechea formată din polonezul Mikolaj Lorens și letonul Karlis Ozolins, cap de serie numărul șase.

Aceasta este a doua oară când tenismenul român a jucat o semifinală la proba de dublu într-un turneu de Grand Slam. Anul trecut, a evoluat în penultimul act, la US Open, alături de jucătorul din Polonia Wojciech Marek.

Tot anul trecut, românul Filip Jianu a ajuns până în semifinale la Australian Open ( simplu și dublu).

Mediafax

Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Australian Open

Amenda pe care riscă s-o primească Djokovic după incidentul din finala Australian Open

03/02/2020 LA 16:24
Australian Open

Organizatorii Australian Open, criticați dur de presa britanică: "Un turneu de mâna a doua"

03/02/2020 LA 12:21
Subiecte asemănătoare
TenisAustralian Open
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol