Simona Halep a trecut de Iga Swiatek, în optimi la Melbourne, după ce a revenit de la 0-1 la seturi. Şi-a adjudecat următoarele manşe cu 6-1, 6-4 şi acum e în faţa unui alt duel teribil.
Marţi, în direct la Eurosport, numărul doi mondial o va întâlni pe legendara Serena Williams, cea care visează de aproape 4 ani la recordul all-time al lui Margaret Court (24 de titluri de Grand Slam). Ultimul duel dintre cele două sportive a avut loc la Wimbledon 2019, când Simo a reuşit partida vieţii, câştigând finala cu 6-2, 6-2.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Simona Halep la Australian Open. Reacția Simonei pe Twitter

După victoria cu Swiatek și atingerea bornei de 100 de victorii la turneele de Grand Slam, Halep a reacționat pe contul său de Twitter.
”100 de victorii la un Grand Slam! Și acum urmează provocarea de a mă înfrunta cu legenda în sferturi. Abia aștept o nouă provocare”, a scris Simo.

HALEP, DUPĂ VICTORIA CU SWIATEK, DE LA AUSTRALIAN OPEN

La final, în cubul Eurosport, reprezentanta noastră a analizat la cald partida. Halep a fost în special mulţumită de serviciul său şi e extrem de bucuroasă că stă bine şi la capitolul fizic.
"O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am fost în meci, astfel că această victorie e cu atât mai importantă. Am servit bine, am progresat la acest capitol. Nu servesc foarte puternic, dar am constanţă, variez mult, reuşesc să găsesc unghiuri bune", a explicat Simona, în cubul Eurosport, pentru ca apoi să explice că problemele medicale avute acum câteva zile sunt istorie. A fost vorba doar de o durere cauzată de frigul din acea zi. "Fizic sunt ok, nu mă pot plânge. Am lucrat mult acasă din punct de vedere fizic. Sunt puţin obosită, dar e normal. Sunt relaxată, concentrată, voi încerca să mă recuperez cât mai bine pentru următorul meci", a mai spus românca.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57