Naomi Osaka a declarat că urmărește mereu meciurile Serenei Williams. Japoneza și-a asigurat calificarea în semifinalele Australian Open după o victorie clară împotriva sportivei din Taiwan, Hsieh Su-wei cu 6-2, 6-2.
”De obicei nu vreau să știu cu cine voi juca, dar acum toată lumea mi-a spus. Eu oricum urmăresc mereu meciurile Serenei. Acum nu am avut de ales și am aflat ce oponent voi avea. Dar va fi distractiv în semifinale, cu siguranță”, a declarat Osaka.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
”Sunt foarte fericită privind felul în care am jucat azi. Mereu când joc cu ea este o bătălie. Chiar dacă scorul a fost unul clar, a fost o bătălie. Faptul că am salvat două mingi de meci cu Muguruza în runda anterioară m-a făcut să fiu mai calmă pentru că știu că și atunci, într-un moment mai dificil, tot mi-am creat oportunități”, a adăugat japoneza.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg

Naomi Osaka: "Nu-mi prea place să joc împotriva Simonei"

Campioană la ediția din 2019 a Australian Open, Naomi Osaka a spus după victoria cu Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2, că nu ar vrea să joace cu dubla campioană de Grand Slam din România: "Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică.
Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv", a declarat Osaka, după victoria din sferturi, cu Su-Wei Hsieh.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LA AUSTRALIAN OPEN 2021 | REEDITAREA FINALEI DE LA WIMBLEDON 2019

Simona Halep și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek (3-6, 6-1, 6-4) și și-a asigurat un nou duel extrem de important la Melbourne. Simo, a doua jucătoare a lumii, finalistă în 2018 la Australian Open, a obținut a cincea calificare în sferturile de la Australian Open. În urma acestui succes, Halep a preluat avantajul în meciurile directe cu Iga Swiatek: 2-1. Celelalte două partide au avut loc la Paris (Roland Garros).
De partea cealaltă, Serena Williams a trecut cu la fel de multe emoții de Aryna Sabalenka, a șaptea jucătoare a lumii, scor 6-4, 2-6, 6-4 la capătul unui meci solicitant, de două ore și 11 minute de joc. Acum, Simona Halep și Serena Williams vor juca reeditarea finalei de la Wimbledon 2019, dar în faza sferturilor de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02