Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după revenirea în România. Ce a spus despre parcursul de la Melbourne

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/02/2020 la 14:08 GMT+2

Simona Halep s-a întors în România după ce a încheiat parcursul de la Australian Open. Sportiva noastră a oferit câteva declarații despre experiența de la Melbourne și nu a părut foarte afectată de eliminarea din semifinale, în fața lui Garbine Muguruza.

Australian Open - Simona HALEP interview (ENG)

Credit imagine: Eurosport

Halep este mulțumită de cum a început noul sezon și speră să aibă cel puțin aceleași rezultate ca și în 2019.
"Sunt mulțumită de cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar apoi mi-am revenit și sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câștig. E greu să analizez foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc și apoi să învăț ceea ce am de învățat din el.", a spus Simona.
Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, scor 0-2 (6-7, 5-7). Pentru jucătoare noastră, urmează turneele de la Doha și Dubai.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo