Tenis
Australian Open

Simona Halep s-a ținut de cuvânt: "Am donat mai mult decât am hotărât cu Darren"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Halep

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
01/02/2020 la 13:11 | Actualizat 01/02/2020 la 13:13

Simona Halep s-a întors în România după ce a încheiat parcursul de la Australian Open. Sportiva noastră a oferit câteva declarații despre experiența de la Melbourne și nu a părut foarte afectată de eliminarea din semifinale, în fața lui Garbine Muguruza.

Simona a fost întrebată despre suma totală donată pentru sprijinirea dezastrelor naturale din Australia. Jucătoarea româncă n-a spus o sumă exactă, însă i-a asigurat pe reporteri că a oferit mai mulți bani decât stabilise inițial.

"Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și de câte amenzi am luat, cu ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt foarte bine acolo (n.r. în Australia). E o țară foarte călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă și le mulțumesc pentru asta. Sunt prietenoși cu mine și tot timpul joc cu plăcere. Am și amintiri frumoase din 2018. În fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo.", a declarat Simona Halep.

Tenis

Un an de la finala de poveste câștigată de Simona Halep la Wimbledon 2019 cu Serena Williams

IERI LA 22:03

Înainte de Australian Open, Halep a promis că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill, în timpul Grand Slam-ului.

Halep s-a declarat încântată de cum a început noul sezon și speră să aibă cel puțin aceleași rezultate ca și în 2019:

"Sunt mulțumită de cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar apoi mi-am revenit și sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câștig. E greu să analizez foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc și apoi să învăț ceea ce am de învățat din el.", a spus Simona.

Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, scor 0-2 (6-7, 5-7). Pentru jucătoare noastră, urmează turneele de la Doha și Dubai.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Tenis

Impresionant! Simona Halep a fost inclusă de revista Forbes într-un top select

IERI LA 19:51
Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

11/07/2020 LA 15:05
Subiecte asemănătoare
TenisAustralian OpenSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol