Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona se pregătește de Australian Open! Mesajul postat de sportiva noastră, după primul antrenament

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/01/2020 la 16:04 GMT+2

Simona Halep se pregătește pentru primul Grand Slam din 2020. Jucătoarea noastră va debuta la Australian Open, pe 21 ianuarie, împotriva jucătoarei aflate pe locul 49 în clasamentul WTA, Jennifer Brady.

halep ao

Credit imagine: Eurosport

Simona a ajuns astăzi la Melbourne, unde s-a antrenat alături de Darren Cahill. Sportiva de 28 de ani a distribuit, pe contul oficial de Twitter, câteva imagini din timpul sesiunii de antrenament:
Simona Halep este încrezătoare înainte de startul primului Grand Slam al anului. Semifinalistă în 2018 la Australian Open, Halep va da piept în runda inaugurală cu Jennifer Brady.
În ciuda înfrângerii de la Adelaide din fața Arynei Sabalenka, sportiva noastră nu își face probleme: mereu debutul în noul sezon a fost complicat.

Halep, optimistă înainte de Australian Open

Simona a pierdut fără drept de apel în sferturile primulul turneu din 2020, desfășurat la Adelaide, scor 4-6, 2-6. Acum, învingătoarea de la Wimbledon își canalizează toate energiile pentru Australian Open, unde speră să arate un alt tenis.
"Sunt bine. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, este început de an și eu niciodată nu joc prea bine în perioada asta, așa că vreau să intru în ritm și să văd ce pot face pentru a-mi perfecționa jocul, să devin din ce în ce mai bună.", a spus Simona Halep după eliminarea de la Adelaide.
Simona Halep
Din 2014, Simona Halep a bifat la Australian Open două eliminări în turul inaugural, o optime de finală, două sferturi de finală și o finală. Ce va face însă la ediția din 2020? Moralul este bun, Simona a declarat deja în câteva ocazii că s-a pregătit foarte bine în presezon și este entuziasmată de acest început de an.
  • 2014 – sferturi de finală (Dominika Cibulkova)
  • 2015 – sferturi de finală (Ekaterina Makarova)
  • 2016 – turul întâi (Shuai Zhang)
  • 2017 – turul întâi (Shelby Rogers)
  • 2018 – finală (Caroline Wozniacki)
  • 2019 – optimi de finală (Serena Williams)
  • 2020 - ?
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, începând cu 20 ianuarie. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo