Cornet a reușit azi perfomanța carierei, calificându-se, la a 63-a prezență la un Grand Slam, în primul său sfert de finală. Sportiva din Hexagon a vorbit la superlativ despre Halep, a dezvăluit cât de crâncenă a fost bătălia din teren, dar la final a ținut să o felicite pe Jelena Dokic, cea care îi lua interviu, pentru puterea sa de a trece peste toate obstacolele întâlnite în viață.
"Jelena, vreau să îți spun ceva: modul în care ai reușit să treci prin greutăți, în viață, e un model de inspirație. Te felicit, ai fost o jucătoare incredibilă, iar acum ești o comentatoare fantastică. Nu pot decât să te aplaud", a spus Cornet, pentru ca apoi să o îmbrățișeze pe Dokic.
"M-ai făcut să plâng, nu îmi vine să cred că plâng. Îți mulțumesc", a spus Dokic, vizibil emoționată.
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:
SIMONA HALEP, PUR ȘI SIMPLU GENIALĂ! PUBLICUL, ÎN DELIR DUPĂ ACEST PUNCT CÂȘTIGAT CU ALIZE CORNET

Jelena Dokic luptă cu depresia

Jelena Dokic, fost număr 4 mondial, s-a retras din tenis în 2014, după o carieră în care a jucat o semifinală de Grand Slam (Wimbledon 2000) și a cucerit 6 titluri.
Ulterior, a luat foarte multe kilograme, iar în 2017, în autobiografia sa, Unbreakable, a dezvăluit că se luptă permanent cu depresia. Una din cauze e relația pe care a avut-o cu tatăl său, care a abuzat-o permanent mental în primii ani de carieră.
Dokic a ales să vorbească public despre ceea ce traversează în viață tocmai pentru a accepta ce i s-a întâmplat și a merge mai departe. Chiar și în aceste condiții, mulți au condamnat-o pentru faptul că s-a îngrășat atât de mult, spre dezamăgirea acesteia.
"Nu pot să cred că trebuie să adresez din nou lucrurile astea! Sunt batjocorită din nou pentru corpul meu și văd comentarii sau chiar articole referitoare la greutatea mea și felul în care arăt. E un comportament dezgustător. A fost o bătălie pentru mine, mai ales de când mă lupt cu depresia. Dar nu mi-e rușine cu greutatea mea. Voi continua să muncesc, dar nu de dragul de a arăta mai bine, ci pentru a mă simți mai bine și a fi mai sănătoasă. Ca de fiecare dată, celor 99% care mă susțineți, vă mulțumesc. Înseamna totul pentru mine și vă iubesc pe toți. Fiți buni", spunea Dokic acum câteva zile, pe Instagram.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 6 ORE