Familia Djokovic se află într-o situaţie ingrată, în contextul în care Nole e ameninţat cu expulzarea din Australia şi riscă să fie condamnat la închisoare atât la Antipozi, cât şi în Serbia.
În tentativa de a îi crea o imagine mai bună fiului său la Melbourne, Dijana Djokovic a explicat într-un interviu pentru Channel 7 că tenismenul i-a expus pe ceilalţi fără să ştie, în datele de 17 şi 18 decembrie, cât a participat la două evenimente publice. Djokovic a fost testat pozitiv la COVID-19 pe 16 decembrie, dar cel puţin la evenimentul al doilea, organizat de L'Equipe, ştia sigur că are coronavirus, lucru pe care de altfel l-a şi recunoscut la scurt timp după declaraţiile date de mama sa.
"Nu ştia, probabil. El nu ştia. Pentru că atunci când şi-a dat seama că este pozitiv la mers la izolare, în izolare... Pentru că nu ştia", a spus Dijana Djokovic, la postul australian Channel 7.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
CITEŞTE ŞI:
AUSTRALIENII AU VOTAT DACĂ DJOKOVIC TREBUIE EXPULZAT SAU NU. CUM ARATĂ CIFRELE SONDAJULUI

Familia Djokovic, informaţii contradictorii

Familia Djokovic era la curent probabil că Nole a participat la acţiunea L'Equipe ştiind că e pozitiv la COVID-19, lucru ilustrat de ceea ce s-a întâmplat luni.
După ce Tribunalul i-a dat dreptate în procesul cu statul australian, mama, tatăl și fratele lui Djokovic au răspuns timp de aproximativ 40 de minute la întrebările jurnaliștilor, dar au decis să încheie brusc întrevederea cu presa în momentul în care cineva din sală a întrebat ceva legat despre acțiunile tenismenului de după data de 16 decembrie 2021, când ar fi fost testat pozitiv la Covid-19.
Mai trebuie notat şi faptul că tatăl lui Nole, Srdjan, a fost aspru criticat de presa din toată lumea după ce luni s-a vehiculat că Djokovic ar fi fost arestat, în ciuda faptului că instanţa i-a dat dreptate. Sursa acelei informaţii a fost chiar Srdjan Djokovic, dar adevărul era, evident, cu totul altul. Probabil că tatăl lui Nole a ales să dea publicităţii acea informaţie falsă pentru a pune presiune şi mai mult pe autorităţi şi pentru a-i mobiliza pe fanii sârbi prezenţi în stradă, la Melbourne, astfel încât Guvernul să nu ia vreo decizie contra numărului unu mondial. De altfel, Srdjan l-a comparat pe fiul său cu Isus şi a făcut apel ca oamenii să iasă în stradă încă de săptămâna trecută, când numărul unu mondial era blocat în aeroport.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51