Madison Keys, 26 de ani, locul 87 mondial, laureata US Open în 2017, are acum şase titluri WTA în palmares. Keys nu mai câştigase un titlu din 2019, când se impunea la Cincinnati. Ea disputase ultima sa finală WTA în 2020, chiar în Australia, la Brisbane,
Alison Riske, 31 de ani, locul 57 mondial, are trei titluri WTA, cel mai recent fiind obţinut în noiembrie, la Linz, după o finală cu Jaqueline Cristian. Ea a disputat sâmbătă a 12-a sa finală în circuitul WTA.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 7 ORE
CITEŞTE ŞI:
"VICTORIE TIMPURIE PENTRU AVOCAŢII LUI DJOKOVIC!". ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ FĂCUT DE AUSTRALIENI

An de coşmar pentru Keys. Speră să impresioneze şi la Australian Open

Semifinalistă la Australian Open 2015 şi Roland Garros 2018, Keys a jucat inclusiv o finală de Grand Slam (US Open 2017). 2021 a fost însă un an de coşmar, accidentările împletindu-se cu o perioadă în care nu a fost deloc în cea mai bună stare mentală. Ca atare, sportiva din SUA alunecase până pe locul 87 WTA, dar se pare că acest sezon va fi cu totul altul.
"Acest turneu înseamnă pentru mine mai mult decât ar fi însemnat pentru oricine altcineva. Nu e cu siguranţă cea mai mare finală în care am jucat, dar contează enorm după anul precedent. Mă bucur din nou de tenis, acest lucru e cel mai important", a spus Keys.
Madison speră să confirme forma bună în care se află şi la Australian Open, acolo unde are o şansă mare, dacă trece de primul tur. Acolo o va întâlni pe compatrioata sa, Sofia Kenin, şi dacă va trece de aceasta va avea câteva tururi uşoare, în contextul în care Kenin e cotată drept a 11-a favorită şi e scutită de dueluri foarte grele în prima săptămână.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM 12 ORE
Tenis
Pronostic sumbru pentru cariera lui Novak Djokovic: "Viața lui în circuit va deveni un iad!"
ACUM 14 ORE