Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un antrenor celebru a dezvăluit un episod uluitor cu tehnicianul acuzat dur de Ana Bodan, după AO

Nicu Savin

Publicat 17/01/2023 la 17:20 GMT+2

Ana Bogdan s-a despărțit de antrenorul Thomas Drouet după eșecul din primul tur de la Australian Open, iar sportiva noastră a lansat o tiradă la adresa francezului, spunând că acesta are probleme cu capul. Sacha Bajin, unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit a reacționat la o postare în care erau expuse declarațiile Anei, povestind un episod tensionat cu Drouet în prim plan.

EXCLUSIV | Ana Bogdan, probleme grave înainte de AO! "Mai rău decât atunci când am avut Covid"

Ana Bogdan a început la finalul anului trecut o colaborare cu antrenorul Thomas Drouet, care însă nu a funcționat, încheindu-se foarte repede. Sportiva noastră a clacat în debutul de sezon, fiind eliminată repede de la turneele de la Adelaide (în primul tur la Adelaide 1 și în turul secund la Adelaide 2) și părăsind prematur și Australian Open.
După eșecul în fața Annei Bondar de la Openul Vesel, sportiva din Sinaia a dezvăluit că a avut probleme de sănătate, dar declarațiile făcute despre antrenorul său din ultima vreme arată că rezultatele slabe din startul sezonului s-au datorat și proastei colaborări cu omul care a pregătit-o. Ana a spus despre Drouet că are probleme cu capul și că nu mai vrea să audă de el, fără să explice exact ceea ce a nemulțumit-o.

Acuzele Anei Bogdan la adresa lui Drouet au stârnit o reacție din partea lui Sacha Bajin

Afirmațiile Anei Bogdan despre Drouet s-au viralizat repede în lumea tenisului, iar o reacție interesantă a venit din partea lui Sacha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka și în prezent antrenorul Karolinei Pliskova. Acesta a răspuns unei postări în care erau prezentate spusele Anei și a întărit convingerea că Drouet este un tip dificil, povestind un episod tensionat cu francezul în prim plan.
"Da, am avut o mică întâlnire cu el în Dubai, unde și-a pierdut cumpătul și cu mine. Tot ce am cerut de fapt a fost ca el să ștergă bicicleta după ce a folosit-o și era plină de transpirație. Pentru asta, a început să țipe la mine și m-a întrebat că cine sunt eu să-i spun ce să facă", a scris Bajin pe Twitter.
Thomas Drouet a antrenat mai multe jucătoare din circuitul feminin, printre care Qiang Wang, Anastasia Pavlyucenchova, Shuai Peng, Marion Bartoli, Anna Blinkova, Timea Babos sau Jaqueline Cristian. De româncă s-a despărțit în finalul anului trecut, după Transylvania Open. Jaqueline a dezvăluit că ruperea colaborării a venit din partea francezului și a fost una bruscă, la care nu s-a așteptat.
WTA: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo