Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A "zdrobit-o" pe Jabeur la Australian Open și și-a amintit de cea mai dură înfrângere. Mărturia Mirrei Andreeva

Irina Aldea

Publicat 17/01/2024 la 22:07 GMT+2

Mirra Andreeva a cedat doar două game-uri în fața idolului său, Ons Jabeur, în turul 2 la Australian Open. La conferința de presă, tânăra rusoaică a vorbit despre sentimentul unei înfrângeri zdrobitoare.

Mirra Andreeva, victoria carierei la Australian Open: a trecut de Ons Jabeur

Mirra Andreeva rescrie istoria la Australian Open, după ce și-a învins idolul, pe Ons Jabeur, cedând doar două game-uri, scor 6-0, 6-2, după doar 56 de minute de joc, ea devenind cea mai tânără jucătoare din istorie care reușește un bagel contra unei adversare din top 10, la un Grand Slam. A fost un meci extrem de slab pentru tunisiancă, care a comis 24 de greșeli neforțate. Andreeva s-a calificat pentru a treia oară în turul al treilea la un turneu de Slam.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Cu această ocazie, tânăra rusoaică a băgat spaima în adversarele din WTA, campioana de anul trecut, Aryna Sabalenka, spunând că nu ar vrea s-o întâlnească la Melbourne.Finalistă anul trecut în proba de simplu fete la Australian Open, Mirra Andreeva și-a amintit ce înseamnă să încasezi o înfrângere care să te chinuie.

Mirra Andreeva a "distrus-o" pe Jabeur la Australian Open. Care a fost cea mai chinuitoare înfrângere încasată de ea

În 2023, Mirra Andreeva ceda în finala fetelor în fața compatrioatei de aceeași vârstă, Alina Korneeva, cu scorul de 7-6 (2), 4-6, 5-7. Deși scorurile nu se pot compara, evident, Andreeva a suferit enorm după acel moment: "Sincer, după ce am pierdut finala, am fost foarte supărată. Nu m-am gândit la nimic altceva pentru câteva zile, îmi spuneam ce trebuia să fac diferit.
Timp de o săptămână am revăzut meciul în minte, dar am trecut peste până la urmă. A fost dur, dar aceasta nu este înfrângerea vieții mele. Voi avea, sunt sigură, multe meciuri în care voi juca ofensiv și voi conduce din punct de vedere al scorului, iar apoi voi pierde, eu sper că nu se va întâmpla, dar știu că da pentru că acesta este tenisul", a transmis Andreeva la Melbourne în fața jurnaliștilor. În turul al treilea, tânăra de doar 16 ani o va înfrunta la Australian Open pe franțuzoaica Diane Parry, ocupanta locului 72 WTA.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo