Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka s-a îndrăgostit definitiv de Australian Open! Anunțul făcut după calificarea în semifinale

Dani Morar

Publicat 23/01/2024 la 13:48 GMT+2

Aryna Sabalenka s-a calificat în semifinalele Australian Open, după victoria cu 6-2, 6-3 în fața Barborei Krejcikova. A doua favorită a turneului poate cuceri al doilea titlu consecutiv la Melbourne, dar pentru asta mai are de trecut de două adversare dificile.

Sabalenka, 8 din 8 în sferturi la Grand Slamuri! Aşa s-a calificat în careul de aşi la AO

Aryna Sabalenka a obținut biletul pentru semifinalele Australian Open, trecând de Barbora Krejcikova, în doar o oră și 11 minute de joc. A fost 6-2, 6-3, iar la finalul partidei, jucătoarea din Belarus a anunțat că se simte în largul ei în atmosfera de la Melbourne și chiar și-a amintit de finala câștigată anul trecut.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
"Cred că a fost un meci grozav, am reușit să joc un tenis bun. Sper să mențin un nivel ridicat și în următoarele meciuri. Vă mulțumesc pentru această atmosferă. Știu că așteptați meciul băieților, dar chiar vreau să vă mulțumesc pentru atmosferă. Mi-aduc aminte de finala de anul trecut. Îmi face plăcere să joc în fața voastră.
(n.r. de ce joci atât de bine aici?) Nu știu. Poate pentru că am mai mulți australieni în echipa mea. Glumesc, vreau să spun că totul se datorează vouă, acestei atmosfere minunate.
Muncesc din greu. Cred că totul este despre muncă multă și despre a da totul la antrenamente pentru a fi pregătită pentru meciuri", a declarat Sabalenka după calificarea în semifinale.
Citește și:

Aryna Sabalenka – Coco Gauff, în semifinalele Australian Open

Aryna Sabalenka a închis partida împotriva Barborei Krejcikova, scor 6-2, 6-3, cedând doar 5 game-uri de-a lungul ei. Bielorusa are un procentaj de 100% în sferturile turneelor de Grand Slam, având 8 victorii și 0 înfrângeri. Are o serie de 12 victorii consecutive la Melbourne, iar anul acesta a pierdut doar 16 game-uri aici.
În semifinale, ea va da peste Coco Gauff, a 4-a favorită a competiției. Americanca a trecut de Marta Kostyuk, în trei seturi, iar cea care va merge în finală va porni din postura de favorită.
În această noapte se vor juca și celelalte două semifinale de pe tabloul feminin. Linda Noskova o va întâlni pe Dayana Yamstrenska, în timp ce Anna Kalinskaya va da piept cu Qinwen Zheng.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo