Dominic Thiem a confirmat că nu va participa la al treilea turneu de Mare Slam al anului, cel de la Wimbledon. Jucătorul austriac a lipsit de pe teren mai bine de un an din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. În martie a revenit în circuit, dar fără să aibă rezultate. A pierdut cele șapte meciuri pe care le-a jucat în turnee precum Mutua Madrid, Roma sau Rolando Garros.
Thiem se află în Traiskirchen, un oraș din Austria, unde se antrenează pentru a reveni în competiție. Câștigătorul a 17 titluri ATP a acordat un interviu postului de radio O3. A povestit un episod curios pe care l-a trăit în urmă cu câteva zile și care a fost publicat în toată mass-media din Austria.

"Țip foarte mult și fac zgomote ciudate!"

Wimbledon
Halep a băgat frica în spanioli! Ce scriu ibericii înaintea duelului cu Badosa de la Wimbledon
ACUM 11 MINUTE
Vecinii lui au chemat poliția să vină la proprietatea în care se afla tenismenul. S-au săturat să asculte gemete continue mai mult de o oră în fiecare zi. Au crezut că în acea casă se înregistrează un film porno!
Poliția locală s-a prezentat la domiciliul lui Thiem. Ajunși acolo, au văzut că sunetele veneau de pe terenul de tenis, acolo unde dublul finalist de la Roland Garros lovea puternic în minge. "Nu este prima dată când mi se întâmplă asta. E mereu distractiv și chiar înțeleg, pentru că uneori când mă antrenez țip foarte mult și fac zgomote ciudate", a recunoscut austriacul în interviul pentru O3 Radio.
Thiem, câștigător la US Open 2020 se antrenează pe zgură la casa sa din Traiskirchen. El plănuiește să joace turneele pe zgură de la Baastad (11 iulie), Gstaad (18) și Kitzbühel (25), după terminarea sezonului pe iarbă. „A fost încă o decizie puțin dificilă pentru că îmi doream să joc la Wimbledon. Până la urmă cred că a fost o decizie inteligentă”, a adăugat Thiem.
Wimbledon
Novak Djokovic a construit la Wimbledon "tenismenul perfect"! Ce arme a luat de la Federer și Nadal
ACUM 11 MINUTE
Wimbledon
Marele Pat Cash, atac fără precedent la Nick Kyrgios: "Circul aboslut s-a stabilit în tenis!"
ACUM O ORĂ