Pentru că organizatorii au fost nevoiți în 2020 să anuleze turneul de la Indian Wells din cauza pandemiei de coronavirus, ne vom aminti clipele frumoase pe care ni le-au oferit cei mai mari tenismeni ai lumii în urmă cu o ediție. Anul trecut, la Indian Wells, Bianca Andreescu reușea să cucerească marele trofeu în proba de simplu după o finală disputată în compania sportivei din Germania, Angelique Kerber.
Andreescu, atunci în vârstă de 18 ani și pe locul 60 WTA, câștiga cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4 finala Indian Wells 2019 pe care a disputat-o cu experimentata Angelique Kerber, nr. 8 WTA la acea vreme, fost lider mondial, în vârstă de 31 de ani. Ultimul act a durat două ore și 18 minute de joc, acesta fiind cel mai important succes al carierei pentru Bianca. După finală, legendarul Rod Laver a scris: "S-a născut o stea, felicitări, Bianca Andreescu, ce luptătoare ești!"
Bianca Andreescu este, totodată, cea mai tânără campioană la Indian Wells din ultimii 20 de ani. În 1999, Serena Williams câștiga trofeul la 17 ani. Bianca Andreescu este a patra cea mai tânără câștigătoare din istoria turneului californian, după Martina Hingis, Serena Williams și Monica Seles.
National Bank Open
"Sunt români peste tot, mai puțin în România!". Bianca Andreescu, gluma zilei la Toronto
08/08/2022 LA 12:22

Indian Wells 2019, campioană neașteptată. Declarația Biancăi la acel moment

În plus, la ediția din 2019 a fost pentru prima data când o jucătoare de tenis posesoare de wild-card s-a impus la turneul californian, iar succesul este cu atât mai impresionant cu cât ne gândim că tânăra cu origini românești începuse sezonul competițional 2019 de pe locul 178.
Vreau să o felicit pe Angelique Kerber pentru modul în care a jucat toată săptămâna, a fost o onoare pentru mine să împart același teren cu tine, ești o inspirație. Sper ca exemplul meu să fie urmat și de alți tenismeni tineri, mereu am crezut că dacă muncești și crezi în tine, pot apărea marile rezultate. E un rod al muncii mele extraordinare de ani de zile. Mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de organizare. Felicitări speciale și fizioterapeuților, fără voi cred că aș fi acum în bucăți, pe jos. Echipa mea… sunteți atât de speciali, ați crezut în mine, așa cum au făcut și părinții mei, care s-au sacrificat atât de mult pentru ca eu să îmi urmez acest vis. Pentru toți fanii mei din România vreau să le spun un mesaj special: Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bianca Andreescu a dezvăluit că vrea să lucreze cu Novak Djokovic
17/07/2022 LA 07:35
Tenis
Djokovic, motivul pentru care Bianca Andreescu și-a schimbat stilul de viață! Decizia canadiencei
15/07/2022 LA 14:40