Pentru că organizatorii au fost nevoiți în 2020 să anuleze turneul de la Indian Wells din cauza pandemiei de coronavirus, ne vom aminti clipele frumoase pe care ni le-au oferit cei mai mari tenismeni ai lumii în urmă cu o ediție. Anul trecut, la Indian Wells, Dominic Thiem reușea să cucerească marele trofeu în proba de simplu după o finală disputată în compania celui mai titrat jucător de tenis din istorie, Roger Federer.
Austriacul, atunci pe locul 8 ATP (în prezent pe poziția a treia), câștiga finala Indian Wells după un meci strâns, de trei seturi, decis în prelungirile manșei decisive. Thiem a obținut la ediția din 2019 victoria și și-a adjudecat trofeul Indian Wells 2019 la capătul a două ore de joc. A fost 3-6, 6-3, 7-5 pentru austriac, care a câștigat în premieră titlul la turneul californian.

Indian Wells 2019, campion neașteptat

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 12 ORE
Indian Wells 2019 a reprezentat pentru Thiem primul lui success într-un turneu Masters Series. El este primul austriac care câștiga un titlu Masters 1000 după Thomas Muster la Miami, în 1997. De partea cealaltă, Federer rata atunci șansa de a cuceri cel de-al 101-lea trofeu al carierei și de a fi unicul tenismen care obține șase titluri la Indian Wells. Elvețianul a pierdut și finala din 2018 de la Indian Wells, în fața lui Juan Martin del Potro.

Declarația lui Thiem la acel moment

E de necrezut. A fost o plăcere să joc împotriva lui Roger în această mare finală. Am pierdut ultimele mele două finale Masters 1000, dar am câștigat de data aceasta și mă simt de parcă aș fi luat un Grand Slam.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 19 ORE
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17