Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu, învinsă în finala de la Bad Homburg! Caroline Garcia a revenit de la 0-1 la seturi și a cucerit titlul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/06/2022 la 18:41 GMT+3

Caroline Garcia a ajuns sâmbătă la 8 titluri cucerite în carieră, după ce a revenit de la 0-1 la seturi și a învins-o pe Bianca Andreescu în marea finală de la Bad Homburg.

Caroline Garcia

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia a cucerit sâmbătă primul său trofeu în circuitul profesionist după o aşteptare de trei ani, învingând-o cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-4 pe canadianca Bianca Andreescu în finala turneului WTA de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale de 203.024 euro. Garcia (28 ani, locul 75 WTA) nu mai disputase o finală de la victoria obţinută în iunie 2019 la Nottingham (Anglia), tot pe iarbă.
Franţuzoaica, care are acum în palmares opt titluri WTA la simplu, s-a impus în finala de sâmbătă după 2 ore şi 45 minute de joc. Fostă nr. 4 mondial (în 2018), Caroline Garcia a eliminat-o vineri, în semifinalele de la Bad Homburg, pe compatrioata sa Alize Cornet, la capătul unui alt meci epuizant (7-6, 3-6, 7-5), în timp ce Bianca Andreescu (22 ani, locul 64 WTA) a acces în ultimul act după abandonul adversarei sale, românca Simona Halep (19 WTA), care a acuzat o accidentare la gât.
CITEȘTE ȘI:

Bianca Andreescu, învinsă în finala de la Bad Homburg

"Au fost câteva luni foarte dificile. Nu aș fi fost aici fără voi (n.r. oamenii din staff). Ați fost alături de mine în cele mai dificile momente ale carierei. Nu aș putea să cer mai mult de la voi. Când sunt aici, la Bad Homburg, am un sentiment special. Sper să revin și anul viitor. Vă mulțumesc pentru tot!", a spus Bianca Andreescu la ceremonia de premiere, în lacrimi.
În vârstă de 32 de ani, Caroline Garcia a ajuns la 8 titluri câștigate în carieră: Bad Homburg (2022), Nottingham (2019), Tianjin (2018), Wuhan, Beijing (2017), Strasbourg, Mallorca (2016) și Bogota (2014).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo