Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, din sferturile de finală de la Bad Homburg

Bianca Dumitru

Actualizat 22/06/2022 la 22:27 GMT+3

Simona Halep - Amanda Anisimova va fi ultimul meci al zilei de joi la turneul WTA 250 de la Bad Homburg (Germania). Partida se va juca pe arena centrală și nu începe mai devreme de ora 19:00.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut o prestație foarte bună în optimile turneului de la Bad Homburg, învingând-o pe Tamara Zidansek, după o oră și 7 minute de joc, cu scorul de 6-0, 6-3.
Pentru un loc în semifinalele competiției, fostul lider WTA va juca împotriva Amandei Anisimova (locul 25 WTA), care a cedat numai două game-uri în duelul din optimi cu Ann Li, scor 6-0, 6-2.
Partida dintre cele două va fi ultima a zilei de joi pe arena centrală și nu va începe mai devreme de ora 19:00. Primele 3 dueluri de pe terenul central vor fi Caroline Garcia - Sabine Lisicki, Daria Kasatkina - Bianca Andreescu și Alize Cornet - Angelique Kerber.
Dacă va trece de Anisimova, Simona Halep va da, în semifinală, peste învingătoarea din duelul Daria Kasatkina - Bianca Andreescu.
Citește și:

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA, ÎN SFERTURILE DE LA BAD HOMBURG

Halep și Anisimova s-au mai întâlnit de două ori în carieră, de fiecare dată la Roland Garros. În 2019, jucătoarea din SUA a furnizat o mare surpriză și s-a impus în două seturi în sferturile de finală, scor 6-2, 6-4. În anul următor, Simona și-a luat revanșa într-un stil de mare campioană, cedând numai un singur game: 6-0, 6-1.
Spre deosebire de Simona, care a făcut semifinale la Birmingham, Anisimova este la primul turneu pe iarbă din acest an, astfel că nu este atât de obișnuită cu suprafața. Americanca a avut un start lansat de sezon, câștigând turneul Melbourne Summer Set 2, dar apoi nu a mai reușit să obțină rezultate notabile. La Australian Open și Roland Garros s-a oprit în optimi, la Madrid și Roma în sferturi, iar la Charleston a făcut semifinale.
Anisimova nu este o specialistă a ierbii, o suprafață pe care a jucat de altfel foarte puțin în carieră. La Wimbledon a jucat numai de două ori pe tabloul principal, trecând o singură dată de primul tur, în 2019. Cel mai bun rezultat al său pe această suprafață a venit chiar la Bad Homburg, anul trecut, când a ajuns până în sferturi, unde a pierdut în fața lui Angelique Kerber.
Astfel, Simona Halep va pleca cu un oarecare avantaj în duelul cu Anisimova, dacă ne raportăm strict la experiență și la rezultatele obținute pe iarbă de-a lungul timpului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo