Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep - Bianca Andreescu, în semifinalele de la Bad Homburg, vineri, de la ora 15:30

Nicu Savin

Actualizat 23/06/2022 la 21:40 GMT+3

Simona Halep se va duela cu Bianca Andreescu în semifinalele de la Bad Homburg. Organizatorii au anunțat ordinea meciurilor de vineri și cele două sportive vor juca pe arena centrală, de la ora 15:30.

Bianca Andreescu & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a crescut de la un meci la altul la turneul de la Bad Homburg, iar astăzi s-a calificat fără probleme în semifinale, învingând-o pe Amanda Anisimova în două seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 55 de minute de joc. Sportiva noastră a fost superioară la toate capitolele și a impresionat în general la serviciu, reușind 10 ași, dar a avut și 31 de lovituri direct câștigătoare, lucru impresionant la un meci atât de scurt.
Pentru un loc în marea finală, Simona va juca împotriva Biancăi Andreescu, cea care a trecut de principala favorită a turneului, Daria Kasatkina, pe care a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.
Halep și Andreescu vor juca în prima semifinală de vineri, programată de la ora 15:30, pe arena centrală. Cea de-a doua semifinală va fi o afacere franțuzească, Alize Cornet și Caroline Garcia urmând a se întâlni de la ora 19:00.
Citește și:

Simona Halep - Bianca Andreescu, prima semifinală de la Bad Homburg

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au întâlnit până acum o singură dată, la Shenzhen în 2019, în cadrul Turneului Campioanelor. Atunci, românca s-a impus după ce a cedat primul set, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3. De altfel, Bianca a suferit o accidentare la acel turneu care a ținut-o multă vreme pe margine.
După meciul cu Anisimova, Simona Halep a declarat că se așteaptă la un meci greu împotriva canadiencei de origine română, dar preferă să savureze succesul de azi și abia apoi se va gândi la ce va fi în semifinale.
"A fost un meci grozav azi, știam că ea va juca repede. Sunt fericită cu modul în care am jucat și e frumos că am putut să câștig încă un meci aici la Bad Homburg. Iubesc atmosfera de aici, oamenii din tribune, mereu mă bucur de susținere oriunde merg și e mereu o plăcere pentru mine. Orașul e superb și mă bucur de timpul petrecut aici. (n.r. cu Bianca Andreescu) Va fi un meci foarte greu, știu la ce să mă aștept. Voi fi pregătită, vreau să mă bucur pentru azi pentru că am jucat foarte bine și apoi mă voi gândi la meciul de mâine", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 8.871 de euro şi 120 de puncte WTA.Bad Homburg Open 2022 este dotat cu premii în valoare totală de 251.750 de dolari și se desfășoară în perioada 19 - 25 iunie. Simona Halep a trecut până acum la turneul din Germania de Katerina Siniakova, Tamara Zidansek și Amanda Anisimova.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo